fbpx

Maak Vreewijk duurzaam!

Een duurzaam huis is goed voor het milieu én het verlaagt uw energierekening. Daarnaast verhoogt het uw wooncomfort en de waarde van uw huis. Genoeg redenen om nu te beginnen aan het verduurzamen van uw huis! Hoe kunt u dat het beste aanpakken? De WoonWijzerWinkel komt binnenkort naar Vreewijk om u te helpen bij de eerste stappen naar een duurzaam huis.

Op woensdag 21 november en vrijdag 23 november, is het WoonWijzerTeam in Vreewijk. U kunt bij hen terecht voor meer informatie, een offerte aanvraag, of een woningopname. Bent u op dat moment niet thuis? Geen probleem, u kunt alsnog contact opnemen. Contactgegevens worden achtergelaten in uw brievenbus.

Advies aan de keukentafel

Wilt u wel verduurzamen, maar weet u niet welke mogelijkheden uw huis heeft? Tijdens de wijkactie biedt de WoonWijzerWinkel een woningopname (t.w.v.€69,-) aan voor €25,-. Bij een woningopname komt de adviseur van de WoonWijzerWinkel bij u thuis langs. Samen met u, controleert de adviseur uw woning op de meest voorkomende verbetermaatregelen. Na de controle, worden alle mogelijkheden besproken en toegelicht.

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Gouda. U kunt altijd bij hen terecht voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Ga voor meer informatie naar duurzaambouwloket.nl.

Deze actie is gesloten. We kunnen u verder helpen met:


opname

Vrijblijvend advies

  • Alsnog interesse in een warmtescan of een adviesgesprek?
aanbieding_zonnepaneel

Aanbiedingen

  • Bekijk onze
    aanbiedingen en inkoopacties.