Woningopnames Poortugaal

De woningopname wordt tijdens deze actie aangeboden voor € 25,- i.p.v. € 99,-. De adviseur komt bij u thuis langs, om samen met u de woning te bekijken en informeert u over de verduurzamingsmaatregelen die in uw situatie het meeste rendement opleveren.

Wilt u zich aanmelden voor een woningopname? Dit kan bij ons team tijdens de loopactie op 17 & 18 januari of via onderstaand formulier

Bewonersavond

Tevens organiseren wij een bewonersavond op donderdag 31 januari van
19.30 - 21.00 uur
in onze showroom. Tijdens een uitgebreide rondleiding geven wij u advies over welke duurzame maatregelen uw woning energiezuiniger kunnen maken.

Wilt u gebruik maken van collectief vervoer vanuit Poortugaal of komt u met eigen vervoer? U kunt het ons laten weten via het formulier.

 

Gebruik maken van dit aanbod? Schrijf u in!


Uw gegevens

Woningopname:

Ik meld mij graag aan voor een:
woningopname (€ 25,-)

Ik kom graag naar de bewonersavond op donderdag 31 januari:
Ik maak gebruik van eigen vervoerIk maak gebruik van collectief vervoer vanuit Poortugaal

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.


Energie Collectief Albrandswaard

Het Energie Collectief Albrandswaard ondersteunt deze actie, beveelt deelname van harte aan en participeert hier ook in. In goede samenwerking met WoonWijzerWinkel en de Gemeente Albrandswaard komen wij graag met u in contact om, waar nodig en gewenst – en vooral gezamenlijk met bewoners – tot energiebesparende oplossingen te komen.

U kunt via onze facebookpagina met ons in contact komen.