Gemeente Molenlanden doet er alles aan om het verduurzamen van jouw woning aantrekkelijk én mogelijk te maken. Ben jij woningeigenaar en wil je starten met verduurzamen, zonder dat je maandelijks meer gaat betalen? Het EnergieBesparingsABonnement kan jou daarbij helpen als jij woningeigenaar bent en al snel wilt starten met verduurzamen. EBAB is een initiatief van Gemeente Molenlanden en werkt samen met de WoonWijzerWinkel en WOAB om dit aan te bieden.Partners


Wij werken samen met WOAB, waardoor je kan vertrouwen op volledige (financiële) ontzorging, kwaliteit en zekerheid.Aanmelden EBAB


Door hieronder je gegevens in te vullen meld je je vrijblijvend aan voor het EBAB project. Nadat wij je aanvraag ontvangen hebben nemen we contact met je op en bespreken we je woonsituatie en wensen om je woning te verduurzamen. Indien er sprake is van een eigen bijdrage in de kosten dan laten we je dit weten. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een woningopname. *Verplicht invullen.

Gegevens - Stap 1 van 2

Veelgestelde vragen


Wat zijn de kosten voor mij?
Je eigen bijdrage voor het advies- en ontzorgingstraject bedraagt € 215,- Deze wordt door de Woonwijzerwinkel aan u gefactureerd of indien u kiest voor het WOAB abonnement worden deze opstartkosten meegenomen in de financiering. De gemeente Molenlanden betaalt voor het gehele advies en ontzorgingstraject een maximale bijdrage van € 800,- Deze bijdrage bedraagt tevens maximaal 75% van de kosten.
Kan ik ook alleen advies krijgen?
We bieden standaard een advies- en begeleidingstraject aan. De adviseur komt bij u thuis voor een woningopname en u krijgt vervolgens een online adviesrapportage. Samen met de adviseur bepaalt u waar offertes voor worden aangevraagd. Tevens helpt de adviseur met het beoordelen van deze offertes.
Kunnen jullie me helpen aan een uitvoerend bedrijf?
Ja, de Woonwijzerwinkel heeft een netwerk van landelijke en lokale aanbieders op alle terreinen zoals isolatie, ventilatie, zonnepanelen en verwarming. Tevens geven wij u onafhankelijk advies over deze offertes.
Nemen jullie telefonisch contact op voor een afspraak?
Ja, wij nemen altijd telefonisch contact op met u om uw wensen te bespreken en alvast een aantal vragen te stellen over uw woning. Vervolgens maken we een afspraak voor een woningopname. Het is noodzakelijk dat u hierbij aanwezig bent. De adviseur heeft hiervoor zo’n 2 uur nodig.