Om u te helpen bij het verbeteren en verduurzamen van uw woning organiseert de WoonWijzerWinkel in opdracht van de gemeente Nissewaard, diverse activiteiten en aanbiedingen in Maaswijk en Schenkel:

- WoonWijzerWagen (mobiele showroom)
- Duurzaamheidsvoucher - Inwisselen bij de wagen, op is op!

 

WoonWijzerWagen

De WoonWijzerWagen is de mobiele showroom van de WoonWijzerWinkel.
In de wagen kunt u advies inwinnen bij de adviseur en diverse duurzame opstellingen en systemen bekijken. De WoonWijzerWagen staat in het winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse, Hadewychplaats 16, op de volgende momenten:

- Vrijdag 15 november, van 17:00 uur tot 21:00 uur.
- Zaterdag 16 november, van 10:00 uur tot 14:00 uur.

De eerste 50 bezoekers bij de WoonWijzerWagen op beide dagen, kunnen hun Duurzaamheidsvoucher inwisselen voor een flinke korting op een woningopname of adviesopname! Wees er snel bij, want op is op!

 

Duurzaamheidsvoucher

Inwoners van Maaswijk en Schenkel hebben een duurzaamheidsvoucher ontvangen. Met de voucher kunt u korting krijgen op een woningopname of een adviesopname. U kunt uw voucher inwisselen bij de WoonWijzerWagen (alleen eerste 50 bezoekers van de dag)!

 

Woningopname

Duurzaamheidsadvies aan huis voor de gehele woning.
De adviseur loopt samen met de bewoner het huis door en bekijkt alle mogelijkheden tot verduurzaming. Een woningopname duurt ongeveer een uur.

 

Adviesopname

Korte inspectie door een adviseur van de WoonWijzerWinkel, die de mogelijkheid voor een specifieke maatregel bekijkt. U geeft van te voren aan in welke maatregel u interesse heeft. Een adviesopname duurt ongeveer 30 minuten.