Welkom op onze inkoopactie zonnepanelen pagina


De WoonWijzerWinkel en van Dijk Duurzaam slaan de handen ineen, om inwoners van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland te ondersteunen bij het opwekken van hun eigen duurzame energie. Met de inkoopactie zonnepanelen bent u zeker van kwalitatief goede panelen en een uitstekende service!

Inschrijven kan tot 1 februari 2020

Na inschrijving ontvangt u een vrijblijvende offerte met een scherpe actieprijs.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Samen met onze partner Van Dijk Duurzaam hebben wij een mooi aanbod voor u samengesteld. U profiteert van een voordelige prijs, goede service en een gratis monitoring systeem. Door samen te werken met een lokale partner, bent u zeker van een snelle, persoonlijke service!

20191114 Van Dijk Duurzaam flyer2

Inclusief: Goodwe omvormer

De Goodwe omvormer monitort alle panelen in zijn geheel. Dit is eenvoudig terug te zien op de Goodwe app. Hierdoor kunt u precies bijhouden wat uw zonnepanelen opleveren. De omvormer heeft een hoog rendement van meer dan 97% en heeft een productgarantie van 10 jaar.

Optioneel: Solaredge omvormer + optimizers

De SolarEdge HD Wave SE3000 monitort elk zonnepaneel individueel door middel van de SolarEdge P300 optimizers en is daardoor ideaal voor een schaduwdak. U voorkomt hierdoor rendementsverlies door bijvoorbeeld schaduw of panelen met verschillende oriƫntaties. De SolarEdge HD Wave SE3000 omvormer heeft een productgarantie van 12 jaar. De SolarEdge P300 optimizers hebben een productgarantie van 25 jaar.

Geselecteerde partner: Van Dijk Duurzaam


Goede garantievoorwaarden

Goede administratie en opvolging

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Geen verrassingen na offerteInschrijven zonnepanelenactie


Uw gegevens
Inkoopactie zonnepanelen

Ik schrijf mij graag in voor het volgende pakket:

Mijn energieverbruik in kWh is:

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel en Van Dijk Duurzaam.