Inkoopactie infraroodpanelen Albrandswaard

Wat is infraroodverwarming? Verwarmen met stralingswarmte. Dat is wat infrarood verwarming doet. Infrarood panelen kunnen voor het milieu een goede keuze zijn als bijverwarming in de woonkamer en in ruimtes die je weinig gebruikt. Deze manier van verwarmen brengt tal van voordelen met zich mee. Efficiëntie, comfort en een flexibele schakeling zijn een aantal van deze voordelen, maar infrarood verwarming heeft nog veel meer te bieden. Verwarmen op stroom heeft de toekomst. Maar dan moet de stroom liefst wel duurzaam zijn: van wind en/of zon.

De WoonWijzerWinkel organiseert samen met de gemeente Albrandswaard een actie voor  woningeigenaren uit de wijk Portland. Als je je inschrijft voor deze actie via de WoonWijzerWinkel profiteer je van de afspraken die de WoonWijzerWinkel met hun partners heeft gemaakt. Dat betekent een eerlijke prijs, uitvoering door een betrouwbare en gecertificeerde partij en een snellere installatie in huis. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies en offertes voor professionele installatie.


Infrarood verwarming

Efficiënt, Comfortabel, Onopvallend


Voordelen infrarood verwarming!

✔ Comfortabele warmte door de evenwichtige warmte absorptie

✔ Energie - efficiënt minder CO 2 uitstoot

✔ Gezonder binnenklimaat

✔ Voordeligste alternatief CV - aardgas

✔ Eenvoudige en snelle plaatsing

✔ Onderhoudsvrij & zeer lange levensduur

 

Infraroodverwarming is stralingsverwarming

Infraroodverwarming is direct te voelen, net als de stralingswarmte van de zon.

 

Hoe werkt infrarood verwarming?

Een gezonde en comfortabele warmte

Infrarood verwarming verwarmt in tegenstelling tot radiatoren niet de lucht, maar juist de vloer, de muren, de objecten en de mensen. Hoewel verwarmen via elektriciteit kostbaarder is dan gas, kan met infrarood verwarming toch zo’n 20% goedkoper uit zijn. Dat komt doordat je gericht kunt verwarmen en hierdoor met een lagere temperatuur een gelijk of zelfs beter comfort hebt. De panelen warmen bovendien snel op. Ook ideaal voor ruimten zonder radiatoren, zoals zolders of badkamers. Let wel; als ze constant aanstaan, wordt het weer kostbaarder dan met gas verwarmen.


Doordat infrarood verwarming de omgeving opwarmt en er geen lucht circuleert, is de luchtkwaliteit met dit verwarmingssysteem een stuk beter. Ook heeft men geen last van een koude trek over de vloer, sterker nog: de infrarood panelen verwarmen de vloer waardoor de vloer niet meer koud aanvoelt. Verder gaat infrarood verwarming schimmelvorming tegen, omdat de infrarood straling de wanden droogt.

Producten Heatwave Pro-line


De Heatwave Pro-Line is de krachtigste en efficiëntste productlijn van Heatwave. Met een naadloos en strak ontwerp zijn de infrarood panelen uit deze serie stijlvol maar ook onopvallend. Uniek aan deze panelen is de keramische plaat die de warmte gelijkmatig over het oppervlak van het paneel verdeelt. Tevens buffert het keramiek de warmte, wat zorgt voor een optimaal rendement. Alle panelen uit de Pro-Line zijn geschikt voor zowel wand- als plafondmontage en kunnen gezien de hoge IP-classificatie ook toegepast worden in badkamers of andere vochtige omgevingen.


Bekijk alle producten
 • Pro-Line 300
 • infrarood
 • Vermogen 300 Watt
 • Afmetingen: 295 x 592 x 20mm, Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 399,-

 • Bestellen
 • Pro-Line 500
 • zonnepanelen foto
 • Vermogen 500 Watt
 • Afmetingen: 1000 x 592 x 20 mm, Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 639,-

 • Bestellen
 • Pro-Line 650
 • pro line 650
 • Vermogen 650 Watt
 • Afmetingen: 1490 x 450 x 20 mm Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 669,-

 • Bestellen

Pro-Line 300


De Heatwave Pro-Line is de krachtigste en efficiëntste productlijn van Heatwave. Met een naadloos en strak ontwerp zijn de infrarood panelen uit deze serie stijlvol maar ook onopvallend. Uniek aan deze panelen is de keramische plaat die de warmte gelijkmatig over het oppervlak van het paneel verdeelt. Tevens buffert het keramiek de warmte, wat zorgt voor een optimaal rendement. Alle panelen uit de Pro-Line zijn geschikt voor zowel wand- als plafondmontage en kunnen gezien de hoge IP-classificatie ook toegepast worden in badkamers of andere vochtige omgevingen.Pro-Line 500


De Heatwave Pro-Line 500 is een krachtige en efficiënte infrarood verwarming. Het keramische binnenwerk van dit paneel buffert de warmte en zorgt voor een optimale prestatie. De massieve constructie en waterdichtheid (IP-65 bij vaste aansluiting) maakt dit infrarood paneel zeer solide en geschikt voor toepassing in alle ruimtes. Het naadloze en strakke design maakt dit paneel stijlvol en onopvallend.Pro-Line 650


De Heatwave Pro-Line 650 is een krachtige en efficiënte infrarood verwarming. Het keramische binnenwerk van dit paneel buffert de warmte en zorgt voor een optimale prestatie. De massieve constructie en waterdichtheid (IP-65 bij vaste aansluiting) maakt dit infrarood paneel zeer solide en geschikt voor toepassing in alle ruimtes. Het naadloze en strakke design maakt dit paneel stijlvol en onopvallend.


 • Pro-Line 700
 • infrarood
 • Vermogen 700 Watt
 • Afmetingen: 1192 x 592 x 20mm, Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 729,-

 • Bestellen
 • Pro-Line 850
 • zonnepanelen foto
 • Vermogen 850 Watt
 • Afmetingen: 1192 x 800 x 20 mm, Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 829,-

 • Bestellen
 • Pro-Line 1000
 • pro line 650
 • Vermogen 1000 Watt
 • Afmetingen: 1192 x 850 x 20 mm Thermische beveiliging, Toepassing in alle ruimtes.

  8 jaar garantie
  € 889,-

 • Bestellen

Pro-Line 700


De Heatwave Pro-Line is de krachtigste en efficiëntste productlijn van Heatwave. Met een naadloos en strak ontwerp zijn de infrarood panelen uit deze serie stijlvol maar ook onopvallend. Uniek aan deze panelen is de keramische plaat die de warmte gelijkmatig over het oppervlak van het paneel verdeelt. Tevens buffert het keramiek de warmte, wat zorgt voor een optimaal rendement. Alle panelen uit de Pro-Line zijn geschikt voor zowel wand- als plafondmontage en kunnen gezien de hoge IP-classificatie ook toegepast worden in badkamers of andere vochtige omgevingen.Pro-Line 850


De Heatwave Pro-Line 850 is een krachtige en efficiënte infrarood verwarming. Het keramische binnenwerk van dit paneel buffert de warmte en zorgt voor een optimale prestatie. De massieve constructie en waterdichtheid (IP-65 bij vaste aansluiting) maakt dit infrarood paneel zeer solide en geschikt voor toepassing in alle ruimtes. Het naadloze en strakke design maakt dit paneel stijlvol en onopvallend.Pro-Line 1000


De Heatwave Pro-Line 1000 is een krachtige en efficiënte infrarood verwarming. Het keramische binnenwerk van dit paneel buffert de warmte en zorgt voor een optimale prestatie. De massieve constructie en waterdichtheid (IP-65 bij vaste aansluiting) maakt dit infrarood paneel zeer solide en geschikt voor toepassing in alle ruimtes. Het naadloze en strakke design maakt dit paneel stijlvol en onopvallend.Eenvoudige montage


Snelle en eenvoudige montage aan de wand of aan het plafond. De meegeleverde plafondbeugels maken plafondmontage misschien nog wel eenvoudiger dan wandmontage. De meegeleverde instructies en speciale beugels voor plafondmontage maken de installatie goed te doen. Het is slechts een kwestie van het boren van een aantal gaten en de stekker in het stopcontact steken.Lees de gebruiksaanwijzing
Wat is het verschil tussen convectieverwarming en infrarood?

Convectieverwarming verwarmt alleen de lucht, terwijl infraroodverwarming alle voorwerpen en oppervlakken (vloer, muren, meubels enz.) in de ruimte verwarmt. Deze items slaan de warmte op en geven het gelijkmatig af aan de lucht in de ruimte. Dit proces zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat, vermindert circuleren van stof en maakt de lucht minder droog.

Wat is infraroodstraling?

Infraroodstraling is elektromagnetische straling, net als zonnestraling. Infraroodverwarming maakt gebruik van langgolvige infraroodstralen, zogenaamde C-stralen, die geabsorbeerd worden door het oppervlak van de huid maar deze niet diep binnendringen. Langgolvige infraroodstraling heeft geen negatief effect op organismen, maar wordt ervaren als aangename warmtestraling.

Hoeveel infraroodpanelen heb ik nodig?

Het aantal infraroodpanelen en de afmetingen ervan zijn afhankelijk van de warmtebehoefte in de betreffende ruimte. De warmtebehoefte wordt bepaald door de grootte en de staat van de betreffende ruimte (isolatie, wanden, vloer enz.), van de algemene klimatologische omstandigheden en van de gewenste ruimtetemperatuur.

Is de installatie eenvoudig?

De installatie van een Heatwave infrarood paneel is erg eenvoudig. De meegeleverde instructies en speciale beugels voor plafondmontage maken de installatie goed te doen. Het is slechts een kwestie van het boren van een aantal gaten en de stekker in het stopcontact steken.

Wat is de levensduur?

Bij een Heatwave infrarood verwarming kunt u uitgaan van een levensduur van zeker 15-20 jaar.

Is infrarood verwarming duur?

De installatie van een Heatwave infrarood paneel is erg eenvoudig. De meegeleverde instructies en speciale beugels voor plafondmontage maken de installatie goed te doen. Het is slechts een kwestie van het boren van een aantal gaten en de stekker in het stopcontact steken.

Hoe werkt infrarood verwarming?

nfrarood verwarming verwarmt in tegenstelling tot radiatoren niet de lucht, maar juist de vloer, de muren, de objecten en de mensen. Hoewel verwarmen via elektriciteit kostbaarder is dan gas, kan met infrarood verwarming toch zo’n 20% goedkoper uit zijn. Dat komt doordat je gericht kunt verwarmen en hierdoor met een lagere temperatuur een gelijk of zelfs beter comfort hebt. De panelen warmen bovendien snel op. Ook ideaal voor ruimten zonder radiatoren, zoals zolders of badkamers. Let wel; als ze constant aanstaan, wordt het weer kostbaarder dan met gas verwarmen.

Hoeveel energie bespaar ik?

Gemiddeld genomen is het mogelijk om ongeveer 30-50% energie op jaarbasis te besparen. Dit ten opzichte van CV-aardgas. Met eigen zonnepanelen is infrarood verwarming nóg gunstiger.

Moet een stopcontact geaard zijn?
Nee, een stopcontact hoeft niet perse geaard te zijn. Wel dient de groep achter het desbetreffende stroompunt voorzien te zijn van een aardlekschakelaar.

Heb ik schakeling nodig bij een Heatwave infrarood paneel?

Het is niet nodig, maar zeker wel aan te raden om een schakelset (thermostaat en ontvanger) aan te schaffen bij een Heatwave infrarood paneel. Het paneel heeft standaard alleen een stekker.