De WoonWijzerWinkel doet WAT - 10% korting in onze webshop! *

Onderdeel van de ‘Iedereen doet WAT campagne’

De Rijksoverheid is in samenwerking met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een campagne gestart: “Iedereen doet WAT”. De boodschap van deze campagne, is een boodschap die al jaren door de WoonWijzerWinkel wordt uitgedragen. Het laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen.

Denk bijvoorbeeld aan kleine dingen, zoals een keer de fiets nemen in plaats van de auto, bewust omgaan met voedselverspilling, of quick-wins voor in uw woning zoals radiatorfolie, een radiatorventilator of een waterbesparende douchekop.

Of maak grotere stappen door uw woning energiezuinig te maken met behulp van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. De WoonWijzerWinkel kan u helpen bij het maken van de juiste keuze en wij kunnen u wijzen op bestaande subsidies en financieringsmogelijkheden.

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden, moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen. Iedereen doet WAT is een meerjarige publiekscampagne, met als doel Nederlanders mee te nemen in de energietransitie. Naast informatie geeft Iedereen doet WAT vooral veel concrete tips over hoe iedereen zijn of haar persoonlijke leven duurzamer kan maken.

Als onderdeel van de campagne Iedereen doet WAT starten rijksoverheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een samenwerking. Partijen buiten de rijksoverheid zijn namelijk vaak beter in staat producten en diensten te ontwikkelen die de consument helpen om duurzame stappen te zetten. Ook de WoonWijzerWinkel is partner geworden van de campagne Iedereen doet WAT en gaat helpen om Nederlanders precies dát duurzame steuntje in de rug te geven. Zo gaan Nederlanders, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen WAT doen voor het klimaat. Wilt u ook WAT doen? Kijk dan op iedereendoetwat.nl.

* Tijdens de campagne, wil de WoonWijzerWinkel u graag helpen om ook wat te doen. Wij bieden u een 10% korting op drie laagdrempelige maatregelen; een comfortiser, een energiemeter en radiatorfolie. U kunt gebruik maken van deze korting door de actiecode 'ikdoewat' te gebruiken op onze webshop! Begin direct met verduurzamen en doe ook wat!