Gratis intakegesprek bij WoonWijzerWinkel Rivierenland

Gratis intakegesprek bij WoonWijzerWinkel Rivierenland

Zaterdag 5 november was in Tiel onze eerste open dag! Het was een enorm succes en zeker voor herhaling vatbaar. Ruim 100 bezoekers bezochten onze nieuwe showroom aan de Teisterbantlaan 1A in Tiel.


Wil jij je woning verduurzamen of hier advies over ontvangen? Kom dan gezellig langs om kennis te maken of plan een betaald adviesgesprek in in de showroom of bij jou thuis.

Ook kun je iedere woensdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur een gratis intakegesprek met één van onze adviseurs aanvragen. Een gesprek duurt 20 minuten. Hier maak je kennis met de adviseur en de werkwijze van de WoonWijzerWinkel.

Bij vragen of meer informatie is de WoonWijzerWinkel Rivierenland bereikbaar via het telefoonnummer 0344-747000 of per e-mail via [email protected]. Kijk voor de openingstijden van de WoonWijzerWinkel Rivierenland en onze voordelige acties voor op de pagina van Rivierenland.

Kijk in de event agenda voor de beschikbare data voor een gratis energievitaal gesprek van 20 minuten. Of boek een advies gesrek op maat via deze link.


WoonWijzerWinkel Rivierenland

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Rivierenland kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.


WoonWijzerWinkel Rivierenland (Tiel)
Teisterbantlaan 1A 4001TJ Tiel
(0344) 747 000
[email protected]

Openingstijden
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Iedere 1e zaterdag van de maand geopend van 9.00 – 13.00 uur
Zo - Ma | gesloten