Derde ronde duurzaamheidscampagne


Met de winter in aantocht starten WoonWijzerWinkel en de gemeente Goeree-Overflakkee de derde ronde van de duurzaamheidscampagne. Tijdens deze ronde kunnen inwoners zich inschrijven voor
de inkoopactie ‘Warmtepompen’. Het gebruik van een warmtepomp is een onmisbare stap naar duurzaam wonen. Een huishouden met een warmtepomp verbruikt namelijk geen of minder gas, waardoor de CO²-uitstoot vermindert.

Ook deze ronde staat de WoonWijzerWagen weer in verschillende dorpskernen. In deze mobiele showroom kunnen inwoners een aantal warmtepompen zien, ervaren en aanraken.
Bovendien ontvangen iedere dag de eerste 20 bezoekers, in het kader van de inkoopactie ‘Isoleren’, gratis radiatorfolie.

Warmtepompadvies


Weet u niet welke warmtepomp bij uw situatie past en of uw huis al geschikt is voor een warmtepomp? Wij helpen u graag vrijblijvend verder! Om u gericht advies te kunnen geven, vragen wij u om een korte vragenlijst in te vullen. Aan de hand van uw antwoorden nemen wij telefonisch contact met u op en bespreken wij de vervolgstappen.

 

VERWARMEN ZONDER ZORGEN

Uw huis verwarmen door middel van een warmtepomp is het ideaalscenario. In veel situaties is deze stap echter nog niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat het huis nog niet volledig geïsoleerd is, of omdat
u net een nieuwe cv ketel heeft aangeschaft. Omdat gas op de korte termijn duurder zal worden en op de lange termijn afgesloten, loont het ook in deze situaties wel om naar een andere oplossing te kijken.

Hybride warmtepomp

De beste keuze is dan een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp gebruikt u naast uw bestaande cv ketel. De cv ketel verzorgt dan het warme tapwater, terwijl de warmtepomp de verwarming regelt. Als de warmtevraag heel hoog is, springt de cv ketel bij. Hierdoor bespaart u al aanzienlijk op uw gasverbruik.

All-electric

U kunt uw woning dan langzaam klaar maken om volledig op de warmtepomp te draaien. Dit doet u door uw huis te isoleren en ventileren, de radiatoren te vervangen door vloerverwarming of lagetemperatuur radiatoren, het gasfornuis te vervangen voor een elektrische kookbron en door zelf uw energie op te wekken door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen. U kunt dan overstappen naar een all-electric systeem.

ACTIE VOOR INWONERS VAN GOEREE-OVERFLAKKEE
Wij mogen u een hybride systeem aanbieden, die de basis is voor uw all-electric systeem. Zodra uw huis er klaar voor is, vervangt u simpelweg de cv ketel voor een voorraadvat. Dezelfde warmtepomp is dus zowel te gebruiken in een hybride systeem als in een all-electric systeem.
HYBRIDE SYSTEEM
- HP-S 55
(binnendeel en buitendeel)
- Spider connect
(thermostaat en gateway)
Indicatie netto: €4.150,- (hier is de subsidie al af)


ALL-ELECTRIC SYSTEEM
- HP-S 55
(binnendeel en buitendeel)
- voorraadvat 200 liter
- Spider connect
(thermostaat en gateway)
Indicatie netto: €5.150,- (hier is de subsidie al af)


WoonWijzerWinkel klanten ontvangen een gratis Spider Powermodule, waarmee u inzicht heeft in uw verbruik!

Bekijk de
folder met de
verschillende mogelijkheden
voor uw woning!

GO_Flyer_verwarmen_voorzijde