fbpx

Alsjeblieft! Stel zelf je gratis bespaarbox samen, ter waarde van 70 euro!

Energie besparen is belangrijker dan ooit! De gemeente Culemborg en Vrijstad Energie helpen je graag op weg met handige hulpmiddelen zoals ledlampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Op deze website kun je je eigen bespaarbox samenstellen. Met de vouchercode CULEMBORGHUUR voor particuliere huurders of CULEMBORGKOOP voor particulieren woningeigenaren krijg je producten ter waarde van 70 euro cadeau, die jij goed kunt gebruiken bij energiebesparing in huis. Als je meer dan € 70,- wilt uitgeven kun je het verschil bijbetalen.

Door energiebesparende producten te gebruiken, bespaar je snel én veel op je energierekening. Het voordeel kan oplopen tot 300 euro per jaar! Ook draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Heb je hulp nodig bij het samenstellen en/of bestellen van je bespaarbox? Kom dan langs in de Energiewinkel (Markt 20 in Culemborg, bij de fonteinen). Medewerkers van Vrijstad Energie kunnen je adviseren en voorbeelden van te bestellen materialen laten zien.

Kies hieronder de situatie die voor jou van toepassing is:

ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actie geldt voor particuliere huurders of woningeigenaren in de gemeente Culemborg.
  • Per huishouden kan de vouchercode één keer gebruikt worden.
  • Je kunt onderdelen uit je bespaarbox niet ruilen voor geldteruggave.
  • De actie loopt tot 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt. Op=op.
  • Als de vouchercode onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en de eventuele eigen bijdrage teruggestort op je rekening.