fbpx
 
Uw gemeente biedt u tot 31 maart 2021 een korting van €90,- aan, waarmee u energiebesparende producten en diensten kunt kopen. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al een flinke besparing op uw energierekening kunt realiseren? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. In 2020 krijgt u, als woningeigenaar, maar liefst €90,- cadeau van uw gemeente! U kunt hierbij ook kiezen voor gratis advies over de verduurzaming van uw woning.

Er zijn voor deze gemeente nog GRATIS energieadviesgesprekken, de energieboxen zijn op!

U kunt ook in plaats van de energiebox voor een gratis (online) adviesgesprek kiezen. U krijgt hiermee een advies op korte en lange termijn voor een compleet energie bespaarplan voor uw woning inclusief subsidie- en financieringsmogelijkheden. Ook hier geldt OP=OP.

Klik hier om uw GRATIS adviesgesprek in te boeken op uw voorkeursdag en -tijdstip.

 

€90,- cadeau!

Als woningeigenaar in Beekdaelen krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een minimale besteding van €100,- in onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst €90,- cadeau van de gemeente. Bij een aankoop van €100,- betaalt u slechts een eigen bijdrage van €10,-. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: BEEKDAELEN2020
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Zodra u bericht ontvangt dat uw box klaar staat, kunt u de box ophalen in de nieuwe WoonWijzerWinkel in Kerkrade. Hierbij worden uiteraard alle coronamaatregelen in acht genomen.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Let op: om gebruik te maken van de €90,- korting, dient uw bestelling minimaal €100,- te zijn. Zie onderstaande voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Plan dan hieronder uw gratis afspraak in met een adviseur. LET OP: slechts de eerste 1450 adviesgesprekken zijn gratis.

adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 1000m2.

U kunt uw kortingscode BEEKDAELEN2020 gebruiken om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Let op: u kunt gebruik maken van de box óf het gratis advies. Bestel hier uw gratis adviesgesprek.

woonwijzerscan

WoonWijzerScan

De WoonWijzerScan is een duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.


WoonWijzerWinkel Limburg

De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de Parkstad gemeenten. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning. Klik op de knop hieronder om naar de gemeentepagina van Beekdaelen te gaan.

Gemeentepagina Beekdaelen

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Beekdaelen.
- De bestelling dient te worden opgehaald in de nieuwe WoonWijzerWinkel in Kerkrade. U ontvangt bericht zodra uw WoonWijzerBox klaar staat.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per huishouden.
- Er geldt een minimale besteding van €100,- om €90,- korting te krijgen.
- U kunt gebruikmaken van een gratis adviesgesprek óf €90 korting op de WoonWijzerBox
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021.
- Totaal 5000 pakketten beschikbaar OP=OP!
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.