fbpx
 
 
 

Deze actie is geslotenIn samenwerking met de gemeente Rotterdam mag de WoonWijzerWinkel deze unieke winactie aanbieden aan vijf huishoudens in Rotterdam. Bij aankoop van acht Solarwatt panelen ontvangt u 24 maanden een batterij opslag in bruikleen. Met deze batterij opslag kunt u ’s avonds gebruik maken van de energie die de zonnepanelen overdag hebben opgewekt. De aanschaf van een batterij opslag van 2,4kWh kost normaal gesproken €5.000,-.

Wat moet u hiervoor doen?
Er zijn slechts drie voorwaarden aan deze actie verbonden;
1. De aanschaf van minimaal 8 Solarwatt panelen
2. Meedoen aan Europees onderzoek. Dat wil zeggen dat u uw ervaringen en meetgegevens deelt.
3. Alleen huishoudens in Rotterdam komen in aanmerking.

Interesse?

De inschrijving voor deze actie is gesloten!


 

Waar bestaat het pakket uit?


 

Solarwatt zonnepanelen

U koopt minimaal 8 glas-glas pv panelen (30 jaar garantie op opbrengst en product) samen met een SMA SB 2.5 omvormer (5 jaar garantie, uitbreiding tot 20 jaar mogelijk). Wilt u liever meer panelen of een andere pakketsamenstelling? Dit behoort tot de mogelijkheden!*

*Voorwaarde van het pakket is dat het te combineren is met de SolarWatt opslag systemen. Helaas zijn de SolarEdge omvormers nog niet geschikt om te combineren met een batterij opslag systeem.
 

 

SolarWatt MyReserve

Solarwatt MyReserve is een modulair opslagsysteem en bestaat uit:
- een zwarte basisunit; de MyReserve Command
- en de witte energie-accu’s; de MyReserve Pack van 2.4 kWh per module.

Bij deze actie ontvangt u één witte energie-accu, het is mogelijk dit uit te breiden.

 

Solarwatt Energy Manager

De SolarWatt Energy Manager is een intelligent navigatiesysteem voor de regeling en bewaking van energiestromen binnen het huishouden. Dit systeem signaleert een hoge stroomproductie van uw zonnepanelen, waarna het systeem zelf apparatuur in uw woning inschakelt. Zoals bijvoorbeeld een slimme wasdroger of de laadpaal van een elektrisch voertuig. Op die manier maken consumenten optimaal gebruik van de door hen opgewekte zonne-energie en wordt zo min mogelijk elektriciteit van het elektriciteitsnet verbruikt.