WoonWijzerWinkel
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam

(010) 747 01 47
info@woonwijzerwinkel.nl

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

Alle duurzame oplossingen om uw woning of VvE zuiniger en comfortabeler te maken zijn te zien in onze winkel! U kunt altijd zelf rondkijken in onze winkel. Maar heeft u advies nodig? Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat voor u de slimste stap is en helpen u graag met het vinden van de juiste oplossingen. Maak vooraf een afspraak zodat wij u een adviesgesprek kunnen garanderen.

Reserveer hier direct uw afspraak

Adviesgesprek à € 69,--

Als u een adviesgesprek aanvraagt betekent dit dat u samen met een bouwkundig adviseur bij ons in de winkel uw specifieke wensen voor uw woning doorloopt. Tijdens dit gesprek van ca. 1 uur heeft u de ruimte om vragen te stellen over uw woning en over de eventuele duurzame aanpassingen die u in gedachten heeft. Ook als u nog geen plannen heeft voor duurzame aanpassingen van de woning kunt u bij ons terecht. Wij zullen u dan helpen bij het uitzoeken van passende maatregelen. Desgewenst vragen wij direct offerte voor u aan.

Het is handig als u tijdens het adviesgesprek foto’s en/of bouwtekeningen van uw woning meeneemt. Op die manier kunnen onze adviseurs een beter beeld krijgen van uw situatie. Ook is het handig als u van tevoren bedenkt wat u precies wilt weten. Wilt u bijvoorbeeld een energieneutraal huis? Of alleen isolatie maar u weet niet wat de opties zijn? Of wilt u zich voorbereiden op de transitie naar het gasloze tijdperk maar hoeft dit niet persé energieneutraal? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar het assortiment in warmtepompen en wenst u daar een toelichting op. Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht.

Tijdens en aan het einde van het adviesgesprek is er ruimte om, samen met onze adviseur, in de winkel rond te lopen om de mogelijke duurzame maatregelen die voor u van toepassing kunnen zijn te bekijken. Zo krijgt u letterlijk een beeld bij de oplossing / toekomstige situatie zodat u de consequenties voor uw woning kunt inschatten. Bovendien kunt u daarbij het vergelijk maken met alternatieven.

Kortom: bezoek aan onze winkel in combinatie met een adviesgesprek is meer dan de moeite waard.

OF BERICHT ONS


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!