fbpx

Deze actie is gesloten

De gemeente Brielle start in uw wijk, in samenwerking met de WoonWijzerWinkel, een warmtebeeldactie. Hiermee willen wij u als woningeigenaar helpen om uw woning (nog) energiezuiniger te maken. Een duurzaam huis zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor meer wooncomfort, minder energieverspilling, een gezond binnenklimaat en een hogere woningwaarde. Genoeg redenen om stappen te maken naar een duurzaam huis.


Warmtebeeldfoto’s

Een goed geïsoleerd huis is de eerste stap naar een duurzame woning. Onvoldoende of ontbrekende isolatie zorgt voor veel warmteverlies. Op een thermografische foto (warmtebeeld) van uw woning, ziet u door middel van kleuren, precies waar naden, kieren en koudebruggen zich bevinden. Het maken van het warmtebeeld wordt u gratis aangeboden door de gemeente Brielle.

Na het nemen van de warmtebeelden wordt u uitgenodigd voor een bewonersavond, waar u persoonlijk toelichting krijgt op de foto’s. Met deze informatie kunt u gericht gaan isoleren en direct gaan besparen.
Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om naar één van de bewonersavonden te komen, dan kunt u ook kiezen voor een adviesgesprek aan huis. Hier wordt een vergoeding van €35,- voor gevraagd.

 

Deze actie is afgerond. We kunnen u verder helpen met:


 
opname

Vrijblijvend advies

  • Alsnog interesse in een warmtescan of een adviesgesprek?
aanbieding_zonnepaneel

Aanbiedingen

  • Bekijk onze
    aanbiedingen en inkoopacties.