dakscan-foto

Benieuwd wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Gebruik dan deze gratis dakscan

Vlaardings Energie Collectief

Het Vlaardings Energie Collectief, een initiatief van inwoners uit Vlaardingen, heeft meerdere aanbieders van zonnepanelen uitgedaagd met een zo scherp mogelijke prijs te komen. Goede kwaliteit is daarbij natuurlijk het uitgangspunt. Niet alleen van de panelen en de omvormer, maar ook van het bedrijf dat de panelen bij u komt leggen en van de garantieregeling. Zij heeft zich hierbij laten adviseren door energie-adviseurs van het onafhankelijke regionale energieloket, de Woonwijzerwinkel. Bekijk website Vlaardings Energie Collectief.

Eenvoudige offerte aanvraag zonnepanelen

Wij hebben voor u A-merk panelen geselecteerd in 3 categorieën. Deze kunt u combineren met 3 typen kwaliteit omvormers. U geeft de gewenste kleur en het geschatte aantal panelen op, zodat wij op basis van deze gegevens voor u offertes kunnen opvragen bij (lokale) gecertificeerde bedrijven die goede kwaliteit leveren. Dagelijks vergelijken we 20 zonnepaneel bedrijven op prijs en kwaliteit. Dat betekent nog meer zekerheid, advies op maat en de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wilt u zonnepanelen zonder investering (huren), klik dan hier

A-merk panelen

Kwaliteitsomvormers

Selectie erkende bedrijven
U heeft keuze uit 3 soorten panelen.....

en 3 omvormers:


optieA
optieB
optieC
omvormerskeuze

* Dit betreft de indicatieprijs per paneel voor het complete zonnepaneelsysteem inclusief installatie exclusief btw (die kun je immers terugvragen, klik hier voor subsidie/btw teruggave op zonnepanelen). Zo'n systeem bestaat uit zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem.
** De string omvormer zit inbegrepen in de prijs per paneel. Voor Optimizers betaal je dan ca. € 50,- per paneel meer en voor micro omvormers ca. € 100,- per paneel meer. t.o.v. de string omvormer

Vrijblijvende offerte aanvraag zonnepanelen:


Uw gegevens
Akkoord

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.

Uw zonnepanelen aanvraag:

Bestanden

Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)


U kunt bij ons ook terecht voor:


Zonnecellen in dakpannen

zep

Zonnedak systemen

exasundak

Gekleurde panelen

colorpanel

Batterij opslag

batterij

Indak systemen

indak

deelnemende bedrijven: