fbpx
 
 

 

Warmtebeeld van uw woning

Veel woningeigenaren verliezen ongemerkt warmte via het dak, de gevel, of de ramen. U betaalt dan onnodig veel voor uw energie. Heeft u een koopwoning in Maassluis en wilt u graag weten of er warmte uit uw woning verdwijnt? Laat dan een warmtebeeld van uw huis maken. Dit kost u nu maar € 15,-!

Warmtebeeld

Een warmtebeeld is een thermografische foto van de voorgevel van uw woning die in beeld brengt op welke plekken er warmte uit uw woning lekt. Dit kan bijvoorbeeld bij de kozijnen zijn, of bij de rand van het dak. Ook als de muren niet goed geïsoleerd zijn of als uw dubbelglas lek is, is dit zichtbaar op het warmtebeeld. Zo kunt u gericht maatregelen treffen om uw woning energiezuiniger te maken.

 

 

Werkwijze

Voor het maken van warmtebeelden moet het koud, droog en niet te zonnig zijn. Omdat het weer zich niet altijd laat voorspellen, kunnen de warmtebeelden niet ver van te voren ingepland worden. U ontvangt 24 uur van te voren een e-mail, waarin wij onze komst aankondigen en u vragen om de kachel aan te zetten. Dit in verband met het lezen van de warmtebeelden, daarvoor dient uw woning op temperatuur te zijn. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn. Na afloop ontvangt u een uitnodiging voor de bewonersavond. U kunt dan een afspraak maken voor een kort adviesgesprek, waarin de warmtebeelden van uw woning worden toegelicht zodat u precies weet welke isolatiemaatregelen noodzakelijk zijn voor uw woning.

 

 


Meld u aan

Voor het laten maken van een warmtebeeld van uw woning


Uw gegevens
Persoonlijke gegevens Maassluis

Aanmelden:

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.