De actie is gesloten

Veel woningeigenaren verliezen ongemerkt warmte via het dak, de gevel, of de ramen. Dit heeft natuurlijk negatieve gevolgen voor de energierekening. Lekt uw woning ook warmte? Hier kunt u eenvoudig en voordelig achter komen tijdens de Energiesafari in de Struyten! Deze actie is opgezet door de gemeente Hellevoetsluis, in samenwerking met de WoonWijzerWinkel.

 

Warmtebeeld van uw huis

De gemeente Hellevoetsluis biedt inwoners van de Struyten een warmtebeeld met korting aan. Tijdens de energiesafari kost een warmtebeeld u slechts €15,-. Bij een warmtebeeld wordt een thermografische foto van uw woning gemaakt, waarop zichtbaar is waar de warmte uit uw woning lekt. Een warmtebeeld is inclusief een energieadviesgesprek. De energieadviesgesprekken vinden plaats op een inloopavond in de buurt, waar u na het maken van de warmtebeelden een uitnodiging voor zult ontvangen.

 

Over WoonWijzerWinkel

Het energieteam wordt ondersteund door de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is het regionale energieloket voor 24 gemeenten in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. U vindt meer informatie over duurzame oplossingen voor uw woning, zoals isolatie, installaties en zonnepanelen op onze website.

 

Rijkssubsidies

Via het Rijk is er een subsidie beschikbaar, de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), waarbij u een tegemoetkoming kunt krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Deze regeling is zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers. Kijk hier voor meer informatie over deze regeling.

Vleermuiskasten

In uw wijk leven vleermuizen. Deze hebben verblijfplaatsen in spouwmuren. Door na-isolatie van gevels raken vleermuizen mogelijk hun verblijfplaats(en) kwijt. Wanneer u zich aanmeldt voor gevel-isolatie, wordt er gecontrolleerd of er zich vleermuizen bevinden. Via de gemeente kunt u een vleermuiskast aanvragen. U leest hier meer over in de brochure met de maatregelen.

 

Aanmelden voor deelname safari

Tijdens de Energiesafari kost een warmtebeeld u slechts €15,-. Na het maken van de warmtebeelden ontvangt u een uitnodiging voor een energieadviesgesprek op speciale inloopavonden. Tijdens dit energieadviesgesprek zal een adviseur van de WoonWijzerWinkel, aan de hand van de warmtebeelden toelichten welke maatregelen voor u geschikt zijn.


 

Energiebesparing Hellevoetsluis

Uw wooncomfort verbeteren én op de energierekening besparen? De WoonWijzerWinkel heeft voor ieder huis een oplossing! Wij geven persoonlijk advies voor elke situatie en elk budget. Bekijk hier de brochure en zie welke duurzame maatregelen u kan uitvoeren in uw huis!