Deze actie is geslotenDe gemeente Hellevoetsluis wil energiebesparing en het gebruik van duurzame maatregelen stimuleren. Dit is namelijk één van de doelen van het gemeentelijke duurzaamheidsbeleid. Het uiteindelijke doel hiervan is de CO2 uitstoot terug te dringen en hiermee bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering. Om dit doel te bereiken, heeft de gemeente de Energiesafari in het leven geroepen en een groepsinkoop georganiseerd. Eind vorig jaar is de energiesafari in de wijk Nieuw Helvoet van start gegaan. Ruim 170 huiseigenaren van deze wijk hebben zich opgegeven voor de Energiesafari, dit keer is het de beurt aan de wijk De Struyten!

Energiesafari

Bij de “energiesafari” krijgt u gratis een warmtebeeld (thermografische foto) aangeboden. Een warmtebeeld geeft een goede indicatie op welke plekken er warmte uit uw woning lekt. Deze warmtebeelden worden gemaakt door een adviseur van de WoonWijzerWinkel.

Op basis van deze warmtebeelden kan de WoonWijzerWinkel u verschillende maatregelen adviseren waarmee u uw woning kunt verduurzamen.

Rijkssubsidies

Via het Rijk is er een subsidie beschikbaar, de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), waarbij u een tegemoetkoming kunt krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.
Deze regeling is zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers.

Kijk hier voor meer informatie over deze regeling.

Vleermuiskasten

In uw wijk leven vleermuizen, vaak vinden ze onderdak in een spouwmuur.
Door na-isolatie van gevels raken vleermuizen mogelijk hun verblijfplaats(en) kwijt. Wanneer u zich aanmeldt voor gevelisolatie, hangen wij daarom ook een vleermuizenkast op aan uw gevel. De gemeente zoekt echter in uw wijk nog extra locaties om vleermuiskasten op te hangen. Wilt u helpen? Meldt u zich dan aan! Van de gemeente ontvangt u een vleermuizenkast die u zelf kunt ophangen.

 

Bekijk onze
inkoopacties
in de brochure!

Brochure Hellevoetsluis_voorzijde

Deze actie is afgerond. We kunnen u helpen met:

 
opname
  • Alsnog interesse in een warmtescan of een adviesgesprek?
aanbieding_zonnepaneel
  • Bekijk onze
    aanbiedingen en inkoopacties.