fbpx

€90,- Cadeau van uw gemeente!

DEZE ACTIE IS VOORLOPIG GESTOPTHelaas wegens groot succes met overgrote vraag zijn de huidige waardecouponnen in deze actie NU al vergeven.
Degenen die gemeld hebben dat ze géén geldige transactie konden doen op info@limburg.woonwijzerwinkel.nl, en dus juist achter het net visten, worden straks als eerste weer geïnformeerd als ze opnieuw kunnen bestellen in een mogelijke nieuwe regeling van de gemeente Sittard-Geleen.

Uw energierekening kan omlaag! Samen met de gemeente Sittard-Geleen gaan wij u daarbij helpen. Bent u een woningeigenaar in Sittard-Geleen? De gemeente wil u graag helpen bij energiebesparing in uw huishouden. Dit doet zij door u een kortingscode aan te bieden ter waarde van €90,- waarmee u kleine energiebesparende middelen en/of een op maat energieadviesgesprek met een onafhankelijk adviseur (zie hier beneden) van de WoonWijzerWinkel Limburg kunt aanschaffen.


Met de kortingscode SITTARDGELEEN2021 kunt u zelf energiebesparende producten kiezen op de webshop van de WoonWijzerWinkel; zo ontstaat uw WoonWijzerBox op maat!

LET OP 1: Vul deze kortingscode pas bij de allerlaatste betaalstap van uw winkelmandje in.

LET OP 2: Deze code is alléén voor woningeigenaren. Huurders krijgen begin volgend jaar hun eigen actie.

Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u maar liefst eenmalig € 90,- cadeau van de gemeente. Uw eigen bijdrage is slechts €10 en u krijgt €90 cadeau van de gemeente. Zo heeft u dus voor €10 een WoonWijzerBox ter waarde van €100 in huis! 

Ben er snel bij want de beschikbare subsidie is gemaximaliseerd. OP=OP!

*Uw bestelde energiebox wordt naar u thuis gestuurd. U krijgt automatisch een bericht per e-mail dat uw de energiebox vanaf Rotterdam wordt verstuurd. Dit kan maximaal 3 weken duren! Bel aub niet eerder waar uw bestelling blijft.


Kies ENERGIEBESPARENDE PRODUCTEN MET UW KORTINGSCODE ' SITTARDGELEEN2021'


ACTIEVOORWAARDEN

  • De actie geldt voor woningeigenaren in Sittard-Geleen
  • Huurders zijn voor deze actie uitgesloten van deelname. Begin volgend jaar komen ook huurders in aanmerking.
  • Per huishouden/woning kan de kortingsbon voor €90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt.
  • Er geldt een minimale besteding van €100,- om €90,- korting te krijgen.
  • Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
  • De actie loopt tot en met december 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn.
  • Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en de eventuele eigen bijdrage aan u teruggestort.