Altijd een oplossing om uw huis duurzamer te maken

Er zijn zoveel mogelijkheden om uw woning duurzamer te maken en geld te besparen, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Om u te helpen bij deze keuze, kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties en Nul-Op-De-Meter aanpakken. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs vertellen u graag wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen wij ons graag in uw situatie. Wij geven u een advies op maat! Wilt u liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk, middels een woningopname.

Showroom Genemuiden / Zwartewaterland

Per 1 januari 2019 kunt u voor advies ook terecht in onze WoonWijzerWinkel Noord- en Oost Nederland. Wij werken hierin samen met IW Nederland, OVG, de lokale gemeenten en de Provincie Overijssel.

Op zaterdag 18 mei bent u welkom op onze eerste themadag. Meld u meteen aan!

Themadag Nul-op-de-meter

De WoonWijzerWinkel voert per jaar duizenden maatregelen uit. Met kennis van zaken en een groot netwerk van erkende bedrijven kopen wij scherp in én garanderen we kwaliteit.

Bezoekadres

Nijverheidstraat 45, 8281 JD Genemuiden, gemeente Zwartewaterland. Neem vooraf even contact met ons op vanwege wisselende openingstijden, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen.

Openingstijden

Showroom Genemuiden: elke zaterdag geopend van 10:00 - 13:00 uur en op donderdagen van 19:00 - 21:00 uur. Buiten deze tijden kan er per telefoon of mail een afspraak gemaakt worden voor een adviesgesprek. Contactpersoon in Genemuiden is Matthijs Santman.

038 385 50 26

Contactpersoon Genemuiden: Matthijs Santman
Tel. 06 132 82 162
 
 

Onze andere showrooms:

Het WoonWijzerteam staat voor u klaar

Maurice van der Meer

Directeur


Gertjan Schoneveld

Adviseur & strategie


Carméla Wapenaar

Frontoffice


Chantal Koot

Event Manager


Annette van der Meer

Facility Manager


Andreas Kellert

Manager wijkacties


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


Danny Hogenboom

Backoffice


Jennifer Bree

Account & Communicatie


Leonie Urff

Vormgeving & communicatie


Mesdita Seji

Adviseur VvE's


Maurits van der Kloes

Adviseur


Sten Polman

Adviseur buitendienst


Daniël Kool

Adviseur buitendienst


Richard Haag

Adviseur