Altijd een oplossing om je huis duurzamer te maken

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kun je deze uitgebreid in onze showroom bekijken. Er zijn vele uitstekende mogelijkheden om je woning duurzamer te maken en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties en Nul-Op-de-Meter aanpakken.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie. Wij geven je een advies op maat! Dat kan ook bij u thuis voor een woningopname.

Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Showroom Den Haag

In Den Haag heeft WoonWijzerWinkel in samenwerking met gemeente Den Haag een winkel in de Goudsbloemlaan waar woningeigenaren en VVE's uit Den Haag en omgeving van harte welkom zijn. Hier zijn diverse oplossingen voor energiebesparing te zien. Van isolatie maatregelen tot warmtepompen, zonnepanelen, elektrische verwarming en ventilatie oplossingen,

Openingstijden

Openingstijden Den Haag: Wo: 13.00 - 17.00 uur | Do: 13.00 - 19.00 uur  | Vr: 13.00 - 17.00 uur | Za: iedere 1e van de maand 12.00 - 16.00 uur

Gratis energiescan

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag in de winkel dan een energiescan aan. Een adviseur komt bij u thuis langs voor een woningopname en na afloop ontvangt u een rapport met verbetermaatregelen. In samenwerking met de gemeente kunnen wij 50 gratis energiescans aanbieden in Den Haag. Wees er dus snel bij!

010 747 0147

Onze andere showrooms

Het WoonWijzerteam staat voor u klaar

Maurice van der Meer

Directeur


Gertjan Schoneveld

Adviseur & strategie


Carméla Wapenaar

Frontoffice


Chantal Koot

Event Manager


Annette van der Meer

Facility Manager


Andreas Kellert

Manager wijkacties


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


Danny Hogenboom

Backoffice


Jennifer Bree

Account & Communicatie


Leonie Urff

Marketing


Mesdita Seji

Adviseur


Richard Haag

Adviseur


Daniël Kool

Adviseur buitendienst


Floris Vogelenzang

Adviseur buitendienst


Sten Polman

Adviseur buitendienst