fbpx

Pop Up Store Energiebesparing in Rotterdam

Vanaf zaterdag 10 maart tot en met zaterdag 24 juni 2017 is er een pop-up store energiebesparing in Rotterdam Ommoord. De locatie is in het winkelcentrum Binnenhof op nr 96 (tegenover de Hema). De Pop Up Store is een advieswinkel over duurzaam wonen van de gemeente Rotterdam i.s.m. WoonWijzerWinkel. In deze tijdelijke winkel kunt u terecht voor het duurzaam verbeteren van uw woning. Vaak valt met simpele aanpassingen, zoals het plaatsen van tochtstrippen, snel geld te besparen. Maar ook over de meer complexe maatregelen zoals isolatie of de aanschaf van zonnepanelen is advies in te winnen.

Bewonersvereniging VHDK

De bewonersvereniging VHDK is het initiatief voor energiebesparing in de Kruidenbuurt gestart. Op dit onderwerp werken ze samen met de gemeente Rotterdam en de WoonWijzerWinkel. Op de website http://vhdk.nl kunt u de eerdere acties op dit onderwerp teruglezen.

Warmtefoto’s

Om te zien of uw woning warmte verliest zijn er in Ommoord warmtefoto’s gemaakt. U kunt deze in de pop-up store gratis komen bekijken. Adviseurs van het onafhankelijke energieloket WoonWijzerWinkel zijn aanwezig om de beelden toe te lichten en advies te geven om het wooncomfort te beteren en de energielasten te verlagen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt binnen lopen op een moment dat het u past. Bij drukte kan het zijn dat we even om uw geduld vragen onder het genot van een kop koffie of thee.Wel vragen wij u de tijden aan te houden die u in uw persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen, want de openingstijden hiervoor wijken af van de reguliere openingstijden.

Openingstijden pop-up store

Voor alle vragen en advies bent u van harte welkom op:

elke vrijdag                van 12:00 tot 18:00 uur

en elke zaterdag        van 10:00 tot 16:00 uur