Als onafhankelijk platform helpt WoonWijzerWinkel met  het vinden van een betrouwbare vakspecialist voor het verduurzamen van je woning. Wij geven je graag persoonlijk en deskundig advies en een offerte dat past bij jouw woning, situatie en budget. Wij vergelijken inkoopprijzen en specialisten in jouw omgeving en offreren de  aanbieder met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Vraag je een offerte op maat aan, dan krijg je een mail of telefonisch consult met een vast aanspreekpunt. Indien we “op afstand” onvoldoende gegevens hebben om een offerte uit te kunnen brengen, komt onze expert bij u langs voor een gratis woningopname, alleen als u dat wilt natuurlijk. Daarna kunnen we u snel een voorstel doen dat het beste bij uw situatie past. Wij garanderen u hierbij de beste prijs/kwaliteit door onze regionale inkoopkracht en ervaring met vaste leveranciers waarmee wij samenwerken.

Transparantie staat bij ons voorop: als je vragen hebt over ons advies of over WoonWijzerWinkel, dan beantwoorden wij deze persoonlijk: ons team staat voor je klaar.

 

Offerte aanvraag
Bestanden

Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.