Deze actie is gesloten. De kortingscode is massaal gebruikt door inwoners van Nissewaard; binnen een week waren alle beschikbare pakketten op! We willen inwoners bedanken voor het overweldigende enthousiasme en wij wensen iedereen veel besparing toe met de WoonWijzerBox!

De gemeente Nissewaard heeft van de landelijke overheid een bedrag ontvangen om deze actie te verzorgen voor woningeigenaren. Helaas is het maximum van dit bedrag bereikt, waardoor de actie is beëindigd. Houd voor nieuwe acties in uw gemeente onze website in de gaten en lees meer over de verduurzamingsplannen van de gemeente Nissewaard op Nissewaardwoont.nl.Nissewaard werkt toe naar een duurzame stad. Dat doen we slim en stap voor stap. Energie besparen is een eerste stap. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al flink kunt besparen op uw energierekening? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. Dat is beter voor het klimaat en voor uw portemonnee. De gemeente NIssewaard helpt u hier graag bij! Heel dit jaar krijgt u, als woningeigenaar in Nissewaard, maar liefst €90,- cadeau van de gemeente voor een duurzaam advies en/of energiebesparende maatregelen.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). U krijgt eenmalig maar liefst tot € 90,- cadeau van de gemeente. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: NISSEWAARD2020
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit duurzaam advies en vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten. Wees er wel snel bij want er zijn een beperkt aantal kortingsbonnen beschikbaar.

Deze actie is gesloten. De kortingscode is massaal gebruikt door inwoners van Nissewaard; binnen een week waren alle beschikbare pakketten op! We willen inwoners bedanken voor het overweldigende enthousiasme en wij wensen iedereen veel besparing toe met de WoonWijzerBox!

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Zie onderstaande voorwaarden voor meer informatie.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Met de kortingscode kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom of een woningopname aan huis. Klik hier om direct op de adviespagina van de webshop te komen.


Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.


Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!


WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren uit bovengenoemde gemeente
- I.v.m. de coronacrisis kunnen wij niet al onze services verlenen zoals wij dit normaal doen. Klik hier voor meer informatie
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Per huishouden / woning kan de kortingsbon voor € 90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt
- I.v.m. de actie kunt u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet retourneren voor geldteruggave
- I.v.m. de actie wijken de bezorgtijden af van hetgeen in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het eigen betaalde bedrag teruggestort.
- De gelden voor deze actie zijn verstrekt door het Rijk. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt de korting alleen voor koopwoningen en mag slechts eenmaal worden gebruikt. Daarom is het noodzakelijk dat wij uw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente.