Inkoopactie warmtepompboiler!

Verwarmt u uw tapwater nog met dure elektriciteit of gas? Zonde! Verwarm uw tapwater voordelig, door gebruik te maken van een warmtepompboiler. De warmtepompboiler kan naast de cv-ketel worden geplaatst, of indien u een elektrische boiler heeft, kan de warmtepompboiler deze vervangen.

De warmtepompboiler maakt gebruik van de buitenlucht om het tapwater te verwarmen. Ook bij minimale temperaturen zoals ’s nachts, kan er warmte aan de buitenlucht worden onttrokken, zodat u ’s ochtends warm kunt douchen.


De aroSTOR

In samenwerking met onze partner Vaillant, bieden wij u de aroSTOR warmtepompboiler aan! Afhankelijk van uw warmwaterbehoefte, kunt u kiezen voor de 100 liter variant, of de 150 liter variant. Over het algemeen is 100 liter voldoende voor een tweepersoonshuishouden en 150 liter voldoet in de warmwaterbehoefte van een vierpersoonshuishouden.

Deze actie is geldig tot 31 maart 2020.
20191213 Inkoopactie warmtepompboiler1

 

 

Wat kunt u besparen?

Bij vervanging van uw elektrische boiler door een warmtepompboiler, kunt u bij een tweepersoonshuishouden €250,- per jaar besparen op elektra. Bij een vierpersoonshuishouden kan uw voordeel oplopen tot €550,- per jaar!

 

Geselecteerde partner: Vaillant


 

Toonaangevende, landelijke partner

Groot onderhoudsgemak

Zonder buitenunit

Energielabel A++ voor tapwater


 

Inschrijven inkoopactie


Uw gegevens
Inkoopactie warmtepompboiler

Ik ontvang graag een offerte voor de volgende warmtepompboiler:

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel en Vaillant.