Inkoopactie: De kraan die alles kan!

Met de kraan van Quooker tapt u direct koud, warm en 100˚C kokend water uit uw kraan. U bespaart hiermee kostbare tijd én energie.

Tijdens het koken heeft u binnen een mum van tijd een pan kokend water klaar staan en vermijdt u onnodig waterverbruik tijdens het wachten op warm water. Met de Quooker CUBE haalt u ook gekoeld en bruisend water uit dezelfde kraan en hoeft u geen plastic flessen meer te kopen.


Gratis montage

In samenwerking met onze partner Quooker, kunnen wij u een mooie actie aanbieden! Het systeem wordt gratis bij u gemonteerd. De handige doe-het-zelver krijgt €100,- korting bij het zelf monteren van de Quooker. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Deze actie is geldig tot 30 april 2020.
flyer_inkoop_quooker_def

 

 
Klik hier voor uitvoeringen en prijzen

Wat kun u besparen? voorbeeld 1

"Abel en Hanne wonen samen in een appartement. Hun cv-ketel hangt vlakbij de keuken. Ze koken op inductie en het kokende water komt uit een elektrische waterkoker. Met een Quooker COMBI zouden ze per jaar €47,- aan energie kunnen besparen."

Voorbeeld 2

"Jan en Neeltje wonen met 2 kinderen in een eengezinswoning. Hun hr-combiketel hangt op twaalf meter afstand van de keukenkraan. Ze koken op een gasfornuis en het kokend water komt uit een fluitketel. Als ze een Quooker COMB zouden installeren, zouden ze per jaar €136,- aan energie en €10,- aan water kunnen besparen."

Voorbeeld 3

"Patrick en Suzanne wonen met hun 3 kinderen in een recent gebouwde vrijstaande woning. De hele nieuwbouwwijk is van het gas af en de warmwatervoorziening wordt geregeld door een warmtepomp. Om (energie)kosten te besparen hebben ze niet voor het grootste warmwatervoorraadvat gekozen. Dat is merkbaar als iedereen wil douchen en het voorraadvat leeg is; er is dan ook in de keuken geen warm water meer beschikbaar. Met de Quooker COMBI wordt de warmwatervoorziening in de keuken losgekoppeld van het voorraadvat van de warmtepomp en is direct warm water beschikbaar. Dit verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar levert ook een besparing op van 12,4 m3 water en €58,- stroom.

 

Duurzame keuze

Energie besparen

Comfort en gemak

Kindvriendelijk


 

Inschrijven inkoopactie


Uw gegevens

Combinaties

Systemen:
PRO3CombiCombi+PRO3 & CubeCombi & CubeCombi+ & Cube

Kranen:
FlexFusion RoundFusion Square

Finish:
ChroomRoestvrij staalZwartVerguld goud*

*Alleen de Fusion kraan is verkrijgbaar in deze finish

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.