fbpx

Afgerond: wijkactie Zuurland

Samen met u als bewoners van Zuurland, wil de gemeente Brielle de wijk duurzamer maken. Dit doen we samen met het onafhankelijke energieloket de WoonWijzerWinkel, die speciaal voor bewoners van uw buurt diverse activiteiten en aanbiedingen organiseert. Doet u mee?

Werk aan uw Woning

In de wijk Zuurland is het prettig wonen. Dat willen we graag zo houden. Daarom stimuleren we bewoners om te gaan verduurzamen. Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen u een flinke besparing in energie en kosten opleveren. Door bijvoorbeeld uw woning beter te isoleren verbruikt u minder energie en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Meer wooncomfort voor nu, en meer waarde van uw woning voor later.

Speciaal voor uw wijk

Om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning organiseren we deze maand speciaal voor u diverse activiteiten en aanbiedingen. Zo zijn er interessante inkoopacties en staat de WoonWijzerWagen op donderdag 27 september en vrijdag 28 september (14:00 – 19:00 uur) voor de PLUS supermarkt, Reede 36.

We komen bij u langs

Naast ons bezoek aan de wijk door middel van de WoonWijzerWagen, komen wij van 27 t/m 29 september met een adviesteam bij u aan de deur om u te informeren over de bespaarmogelijkheden bij u thuis. De adviseurs informeren u over de speciale aanbiedingen zoals interessante inkoopacties en de mogelijkheid tot het inplannen van een algemene woningopname voor € 25,- i.p.v. € 69,-. Hierbij wordt uw woning gecheckt op de meest voorkomende maatregelen. Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in isolatie, dan kunt u zich inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Tijdens deze korte opname kijkt de adviseur of isolatie in uw geval mogelijk is.

Doe mee met de collectieve inkoopacties!

Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in vloer- of spouwmuurisolatie kunt u zich ook inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Dit is een korte opname waarbij er onafhankelijk gecontroleerd wordt wat er bij u mogelijk is. Inschrijven kan bij ons adviesteam aan de deur, in de WoonWijzerWagen of via onderstaande formulier.

Wanneer u verdere interesse heeft kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoop acties. De WoonWijzerWinkel zal alle inschrijvingen verzamelen. Hierna wordt de onderhandeling gestart met verschillende bij hen aangesloten en erkende verwerkers. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een goede aanbieding.

De planning

Week 39 (27 – 29 september) – Adviseurs komen aan de deur om de actie toe te lichten. De WoonWijzerWagen staat in uw wijk. (27 en 28 september)
Week 40 en 41 – Adviseur in de wijk voor adviezen (isolatiecheck of woningopname)
Na week 42 – De aanbieder neemt contact op voor vrijblijvende offerte-opname

 

De inschrijving voor de inkoopacties zijn inmiddels gesloten.

Heeft u interesse in onze andere aanbiedingen? Kijk dan snel hier!