fbpx

Wijkactie Spaland, Woudhoek en Kethel

Op zaterdag 5 november jl. is het startsein gegeven van de Energiebesparingscampagne Schiedam Noord onder de naam: Duurzaamheidskaravaan Noord.

Deze karavaan bestaat uit de WoonWijzerWagen die door de wijk trekt van de ene locatie naar de andere. In de WoonWijzerWagen kunnen bewoners van de wijken zien welke mogelijkheden er zijn voor energiebesparing en duurzame energie. Naast energiebesparing en duurzame energie wordt ook informatie gegeven over levensloopbestendigheid en subsidiemogelijkheden. De komende tijd worden in de wijken Spaland, Woudhoek en Kethel vervolgacties georganiseerd.

img-20161105-wa0001   img-20161105-wa0000

 

20 procent subsidie op isolatie!
Huiseigenaren en VVE’s die minimaal twee energiebesparende maatregelen nemen, kunnen hiervoor een subsidie aanvragen. Kom langs voor informatie of kijk hier

Benieuwd waar u energie lekt?

flyer-schiedam-warmtescan1

Bij een warmtescan wordt er gratis een warmtebeeld (thermografische foto) van de voorgevels van uw woning gemaakt. Een thermografische foto geeft een goede indicatie op welke plekken warmte uit uw woning lekt. Dit kan bijvoorbeeld bij de kozijnen zijn of bij de rand van het dak. Ook als de muren niet goed geïsoleerd zijn of als dubbelglas lek is, is dit zichtbaar op het warmtebeeld. Zo kunt u gericht maatregelen treffen om uw woning energiezuiniger te maken. Het dichten van een kier kan al flink in de stookkosten schelen.
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: info@servicepuntwoningverbetering.nl We kunnen de scan alleen aanbieden wanneer er in een straat voldoende belangstelling is. Meld u daarom samen met al uw buren aan voor de warmtescan!