fbpx

Afgerond: Bazelbuurt

Vanuit de bewonersvereniging ‘De Bazelbuurt’ is gezocht naar energiebesparende oplossingen voor hun huizen. Ondersteund door de gemeente Rotterdam en de WoonWijzerWinkel is een aantrekkelijk aanbod samengesteld waarmee de bewoners snelle bespaarstappen konden maken. Op basis van gedegen onderzoek zijn er door de WoonWijzerWinkel een aantal maatregelen geselecteerd waarbij kwaliteit, prijs en rendement bepalend waren. Met de leveranciers en installateurs zijn scherpe prijsafspraken gemaakt welke in een folder aan alle huiseigenaren in de bazelbuurt is verspreid.

Veel buurtbewoners zijn overgegaan op aankoop van een of meerdere van deze maatregelen. In de afgelopen en komende weken worden deze maatregelen bij meer dan 60 huishoudens uitgevoerd!

Bent u ook met uw buurt actief op het gebied van duurzaamheid of geïnteresseerd om samen met uw buren collectief maatregelen in te kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met de WoonWijzerWinkel.

Brochure Bazelbuurt_DEFINITIEF2Brochure Bazelbuurt_DEFINITIEF2dBrochure Bazelbuurt_DEFINITIEF2cBrochure Bazelbuurt_DEFINITIEF2b