fbpx

Afgerond: Wijkactie Waterland

Werk aan de Woning!

Samen met u als bewoners van Waterland, wil de gemeente Nissewaard de wijk duurzamer maken. Daarom is de gemeente in samenwerking met de WoonWijzerWinkel de campagne ‘Werk aan de Woning’ gestart. Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen u een flinke besparing in energie en kosten opleveren. Door bijvoorbeeld uw woning beter te isoleren verbruikt u minder energie en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Meer wooncomfort voor nu, en meer waarde van uw woning voor later.

Om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning organiseren we dit najaar speciaal voor Waterland diverse activiteiten en aanbiedingen. Zo is er een stapelkorting en een burenkorting, maakt u kans op een gratis woningopname t.w.v. €49,- en staat de WoonWijzerWagen een aantal keren in de wijk om u hier nader over te informeren.

Bekijk hier alle aanbiedingen


 

We komen bij u langs

Naast ons bezoek aan de wijk middels de WoonWijzerWagen, komen wij in week 40 en 41 met een adviesteam bij u aan de deur om u te informeren over de bespaarmogelijkheden bij u thuis. Deze wijkactie richt zich op Karperveen, Krekelveen, Libelleveen, Slakkenveen en Vlinderveen. Onze adviseurs vertellen u meer over de speciale aanbiedingen voor Waterland, zoals de stapelkorting, de burenkorting en de uitgebreidere woningopname.

Gratis woningopname

Heeft u een raamposter ontvangen en deze zichtbaar hangen als het adviesteam bij u aan de deur komt, dan ontvangt u een gratis woningopname ter waarde van 49 euro. Hierbij worden de mogelijke energiebesparende maatregelen van uw woning in kaart gebracht en met u besproken. Als u het adviesteam gemist heeft en met een foto kan aantonen dat u de raamposter heeft hangen, heeft u alsnog recht op de gratis woningopname.


Uw gegevens

Huidig energieverbruik


Woningopname

Ik wil graag een woningopname laten uitvoeren t.w.v. € 49,-*

*upload een foto van uw raamposter om de opname gratis te ontvangen (zip/jpg/pdf tot 2Mb)Extra vragen of opmerkingen:Direct aan de slag!

Wilt u naar aanleiding van de campagne direct aan de slag? Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u aangeven waar u meer informatie over wilt ontvangen en/of een offerte voor wilt opvragen.


Uw gegevens

Woning gegevens

Huidig energieverbruikIk ontvang graag een vrijblijvende offerte voor:

Isolatie

Installatie


Extra vragen of opmerkingen:


Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)