Afgerond: wijkactie Schilders- en Dichtersbuurt

Vanaf februari start WoonWijzerWinkel in samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC) met het ondersteunen en enthousiasmeren van bewoners in de Schilders- en Dichtersbuurt in Capelle aan de IJssel met het nemen van energiebesparende maatregelen.

12 februari informatieavond voor buurtbewoners

Op maandag 12 februari 2018 houden we i.s.m. het Energie Collectief Capelle en de gemeente Capelle aan den IJssel een bewonersavond.  Tijdens deze bijeenkomst en de workshopsessies wordt er uitleg gegeven over bijvoorbeeld gevel-, dak en vloerisolatie, PV-Panelen, warmtepompen en zonneboilers. Ook is er gelegenheid om zich in te schrijven voor een energiescans of een persoonlijk adviesgesprek met een vrijwilliger van het ECC.

Op maandag 12 februari 2018 bent u om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) van harte welkom in Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20) voor de informatieavond over energiebesparing in de Schildersbuurt en Dichtersbuurt.

Hoe werkt de actie?

U kunt zich inschrijven via onderstaande website formulier of tijdens de bewonersavond voor een energiescan (€25,-) of een gesprek van een vrijwilliger van het ECC. Tijdens de energiescan worden de mogelijke verbeterpunten met u besproken en kunt u aangeven hiervoor een vrijblijvende offerte te willen ontvangen. De adviseur neemt dan foto’s en maten.

Binnen twee weken ontvangt u een rapportage en ook de bijhorende offertes. Rapportage en offertes kunt u met uw contactpersoon van het ECC of met uw adviseur van de WoonWijzerWinkel bespreken.

Offertes

De WoonWijzerWinkel vraagt voor u de gewenste vrijblijvende offertes aan en verstrekt deze aan u. Hierbij profiteert u van onze collectieve inkoopkracht.

 

Bekijk hier de Aanbiedingen 

Deze actie is inmiddels afgerond!

Klik hier voor onze actuele aanbiedingen of hier voor vrijblijvend advies