Afgerond: Wijkactie Amerikaanse, Scandinavische en Molenbuurt

Binnenkort start WoonWijzerWinkel in samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC) met het ondersteunen en enthousiasmeren van bewoners in de Amerikaanse, Scandinavische en Molenbuurt in Capelle aan de IJssel met het nemen van energiebesparende maatregelen.

Hoe werkt de actie?

U kunt zich inschrijven via onderstaande website formulier of tijdens de bewonersavond voor een energiescan (€25,-) of een gesprek van een vrijwilliger van het ECC. Tijdens de energiescan worden de mogelijke verbeterpunten met u besproken en kunt u aangeven hiervoor een vrijblijvende offerte te willen ontvangen. De adviseur neemt dan foto’s en maten.

Binnen twee weken ontvangt u een rapportage en ook de bijhorende offertes. Rapportage en offertes kunt u met uw contactpersoon van het ECC of met uw adviseur van de WoonWijzerWinkel bespreken.

Offertes en stapelkortingen:

De WoonWijzerWinkel vraagt voor u de gewenste vrijblijvende offertes aan en verstrekt deze aan u. Voor een aantal maatregelen hebben we met de verwerkers een stapelkorting kunnen afspreken. Om een aanmerking te komen voor de stapelkorting kiest u voor twee isolatiemaatregelen uit onderstaande lijst. Geeft u opdracht voor twee maatregelen dan ontvangt u 10% korting over de factuur.
Volgende maatregelen komen in aanmerking voor de stapelkorting:
Bodemisolatie met EPS Parels
Vloerisolatie met Tonzon Thermokussens
Vloerisolatie met Isobooster
Vloerisolatie met Neopixels vloersysteem
Spouwisolatie met EPS Parels
Spouwisolatie met Supafil


Bekijk hier de Aanbiedingen 

 


Informatieavonden voor buurtbewoners

Op maandag 11 en 18 september 2017 houden we i.s.m. het Energie Collectief Capelle en de gemeente Capelle aan den IJssel twee bewonersavonden.  Tijdens deze bijeenkomsten en de workshopsessies wordt er uitleg gegeven over bijvoorbeeld gevel-, dak en vloerisolatie, PV-Panelen, warmtepompen en zonneboilers. Ook is er gelegenheid om zich in te schrijven voor een energiescans of een persoonlijk adviesgesprek met een vrijwilliger van het ECC.

Molenbuurt: 11 september 19:30 tot 22:00 uur in het buurthuis De Wel, Bongerd 2-A, 2906 VK Capelle aan den IJssel

Scandinavische en Amerikaanse buurt: 18 september 19:30 tot 22:00 uur in de Ontdekrijk, Rogaland 31, 2905 AP Capelle aan den IJssel


Vrijblijvend aanmeldformulier voor wijkactie


Uw gegevens

Huidig energieverbruik


Woning gegevens

Reeds uitgevoerde maatregelen

VloerisolatieGevelisolatieDakisolatieGlasKozijnenZonnepanelenZonneboilerWarmtepompVentilatie


Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor:

Isolatie

Installatie


Energiescan of keukentafelgesprek

Bij een energiescan krijgt u na een bezoek aan uw woning verblijvend advies over de volgende onderdelen: kruipruimte, isolatie, installaties en de mogelijkheid voor duurzame energie.

U kunt ook een gratis keukentafelgesprek met een vrijwilliger van het Energie Collectief Capelle aanvragen.

Ik wil graag een energiescan laten uitvoeren van mijn woning (€ 25,-)
Ik wil graag een gratis gesprek met een vrijwilliger van het ECC


Extra vragen of opmerkingen:


Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)