fbpx

Afgerond: wijkactie Ossewei

Voor de vakantie van 2016 zijn de eerste acht woningen in Ossewei, Brielle voorzien van kruipruimte isolatie. De isolatie is via een collectiviteitsaanbieding door de WoonWijzerWinkel aan de bewoners aangeboden.

De aanbieding komt voort uit een kruipruimteinspectie die een adviseur van de WoonWijzerWinkel in opdracht van een bewoner aan de Ossewei heeft uitgevoerd. Geconstateerd werd dat er in de kruipruimte ongeveer 5cm water stond, waardoor de bewoners last hadden van koude voeten en opstijgend vocht. Om het vochtprobleem op te lossen is in dit geval geadviseerd om de kruipruimte van Neopixels® te voorzien die tevens warmte-isolerend zijn.

Omdat zeer waarschijnlijk de hele straat met dit probleem te maken heeft is er samen met de Schotgroep uit Heerjansdam door de WoonWijzerWinkel een zeer aantrekkelijke aanbieding gedaan voor een collectieve aanpak. De collectiviteitskorting is uiteindelijk opgelopen tot meer dan 40%!

Heeft u ook last van koude voeten, of bent u gewoon benieuwd wat u aan uw huis kunt verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met de WoonWijzerWinkel op voor een energie quickscan of een uitgebreider woning-verbeter-advies.