Afgerond: Oranjewijk – Water in kruipruimte

Natte kruipruimten isoleren doe je in de zomer!

Praten over woningisolatie als de zomer in aantocht is, zal weinig mensen inspireren. Anders is het als de ervaring van koude voeten iemand er steeds weer aan  herinnert dat het isoleren van de vloer hoog tijd wordt. Maar wat te doen als er regelmatig water in de kruipruimte staat?  Moet dat water eerst weg? Is er isolatie die vochtbestendig is?

Huiseigenaren willen antwoorden op deze vragen voordat ze tot actie over gaan. Maar deze isolatie actie zal wel in de zomerperiode moeten plaatsvinden, want dan is de kruipruimte het meest droog en kan er makkelijker in of onder worden gewerkt.

schotgroep foto_0

Voorlichtingsavond op 19 mei

Er is genoeg informatie en er zijn veel technische oplossingen voor het isoleren van natte kruipruimten. Daarom wordt er een informatieavond georganiseerd voor huiseigenaren die dit ter hand willen vatten. Deskundigen van de WoonWijzerWinkel verschaffen gratis advies voor uw specifieke situatie op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur op het gemeentehuis aan het Binnenhof 1.

Programma

Het programma op deze voorlichtingsavond, bestaat uit drie onderdelen. Eerst zal er worden aangegeven wat  er kan worden gedaan aan een te hoge waterstand onder de vloer. Daarna zullen diverse isolatie mogelijkheden worden gepresenteerd met de voor – en nadelen. Vervolgens is er een vragenronde, waarbij ook uw specifieke situatie kan worden besproken.

Samen inkopen?

Als u overweegt om uw natte kruipruimte te isoleren, is het altijd goedkoper als u dat laat doen met een groepje buren. Maar door in contact te komen met mensen die dezelfde plannen hebben, is het ook mogelijk om voor woningen op verschillende plaatsen een groepsinkoop te doen bij een leverancier. Zowel het isoleren als samen inkopen zal u geld opleveren. Het is dan wel aan ter bevelen om deze plannen tijdig uit te werken, dan houdt u zomers droge voeten en ’s winter warme voeten.

 


 

Vrijblijvend aanmeldformulier groepsinkoop


Uw gegevens

Energiescan

Bij een energiescan krijgt u na een bezoek aan uw woning verblijvend advies over de volgende onderdelen: kruipruimte, isolatie, ventilatie en de mogelijkheid voor zonnepanelen.
Ik wil graag een energiescan laten uitvoeren van mijn woning (€ 45,-)

Offerte

Ik wil graag een vrijblijvend een offerte ontvangen voor:
Bodemophoging met kalkkorrelsBodemisolatieVloerisolatie


Extra vragen of opmerkingen:


Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)