fbpx

Wijkactie Geervliet, Heenvliet en Abbenbroek

 

Samen met u wil de gemeente Nissewaard de wijken en dorpskernen van Nissewaard duurzamer maken. Daarom is de campagne Werk aan de Woning in 2017 gestart. De WoonwijzerWinkel zal u als inwoner informeren over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Dit zullen we doen door middel van een Huis aan Huis campagne en de WoonWijzerWagen. Ook bent u van harte welkom op de bewonersavond in Geervliet.

Werk aan uw Woning

In de dorpskernen is het prettig wonen. Dat willen we graag zo houden. Daarom stimuleren we bewoners om hun woning te verbeteren. De zomer is bij uitstek het moment voor u om te gaan klussen. Een renovatie of verbouwing zijn uitstekende momenten om uw woning te voorzien van duurzame maatregelen.

 

We komen bij u langs

De WoonWijzerWinkel zal in de week  van 6 juni de wijk in gaan met een team van adviseurs. Wij werken hierbij samen met het team van de Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie

De adviseurs informeren u over de speciale aanbiedingen zoals interessante inkoopacties en de mogelijkheid tot het inplannen van een algemene woningopname voor € 25,- i.p.v. € 69,-. De gemeente betaald voor het grootste deel de kosten.

Op Woensdag 13 juni wordt van 19:30 tot 21:00 uur een Duurzaamheidsmarkt georganiseerd in Sociaal cultureel Centrum De Haveling, Prinses Julianaplein 1 in Geervliet. Tijdens deze informatiemarkt zijn verschillende partijen aanwezig die u kunnen informeren over alles op het gebied van woningverbetering. Denk aan financiering, mogelijkheden bij erfgoed en natuurlijk advies over maatregelen.

 

Deze wijkactie is gesloten, inschrijven is niet meer mogelijk!

Kijk voor actuele aanbiedingen hier