Afgerond: Informatieavond Zonnepanelen en Warmtepompen

Wilt u uw energie duurzaam opwekken en ook op uw energierekening besparen?

Wij vertellen u graag meer over zonnepanelen en warmtepompen op maandag 13 november 2017. U bent van harte welkom in het buurtcentrum Wonderwereld, Fascinatio Boulevard 1148 in Capelle aan den IJssel. We starten om 20:00 uur (inloop is vanaf 19:30 uur)

Vorig jaar was er veel belangstelling voor de zonnepanelenactie in Capelle aan den IJssel, opgezet door het Energie Collectief Capelle en gemeente Capelle. Ook is het afgelopen jaar de interesse voor warmtepompen enorm toegenomen. Met zonnepanelen en een warmtepomp kunt u uw huis energieneutraal maken en honderden euro’s besparen op uw energierekening. U kunt flink besparen op de investeringskosten door samen zonnepanelen/warmtepompen in te kopen. Daarnaast is er een flinke subsidie wanneer u een warmtepomp aanschaft.

We kunnen u een aantrekkelijk aanbod doen door de samenwerking met de WoonWijzerWinkel en leveranciers van zonnepanelen en warmtepompen. Tijdens het traject krijgt u begeleiding van ervaren adviseurs. Klik hier voor de dakscan om alvast te bekijken wat de mogelijkheden voor uw dak zijn.

Programma
19:30 Inloop
20:00 Opening
20:10 Bijwonen sessie over zonnepanelen of warmtepompen (keuze)
20:45 Pauze
21:00 Bijwonen sessie over zonnepanelen of warmtepompen (keuze)
21:35 Persoonlijk advies en aanvraag offertes

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via zon.energiewijzercapelle@gmail.com.