Afgerond – Wijkactie: Hoevenbuurt

Deze wijkactie is helaas afgerond. Bent u nog wel op zoek naar duurzame oplossingen? Wij helpen u graag verder. 

Maandag 5 maart: wijkavond over woningisolatie

Ieder is van harte welkom op deze open informatiebijeenkomst van de gemeente Gouda, de Energie Coöperatie Gouda, de WoonWijzerWinkel en bewonersorganisaties. Deskundige en onafhankelijke partijen vertellen u graag alles over woningisolatie. Het is een open inloopavond van 19.30 tot 22.00 uur en de toegang is gratis. Op de informatieavond krijgt u alle informatie over woningisolatie. Uiteraard kunt u ook met uw vragen terecht.

Locatie: Basisschool het Vlot, Oosthoef 3, Gouda.

Doet u ook mee?

Inkoopactie vloerisolatie: In de vogelbuurt zijn wij actief met een inkoopactie voor vloerisolatie en u kunt mee profiteren van de onderhandelde korting! Afhankelijk van het product tot wel 15%! Schrijf u vrijblijvend in via onderstaand aanmeldformulier.

Woningopname (€ 69,-): Laat uw woning nu voordelig controleren op de meeste toegepaste verbetermaatregelen. Een adviseur komt bij u thuis langs om uw woning te controleren op de mogelijkheden van isolatie, duurzame installaties en het opwekken van uw eigen energie. Schrijf u vrijblijvend in via onderstaand aanmeldformulier.