fbpx

Afgerond: Wijkactie Groenewoud

Deze wijkactie is helaas afgerond. Mocht u nog wel willen verduurzamen helpen wij u uiteraard graag verder. Bekijk hier de mogelijkheden.

Werk aan de woning!

Samen met u als bewoners van de wijk Groenewoud, wil de gemeente Nissewaard uw wijk duurzamer maken. Daarom is de gemeente in samenwerking met de WoonWijzerWinkel de campagne ‘Werk aan de Woning’ gestart. Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen u een flinke besparing in energie en maandlasten opleveren. Door bijvoorbeeld uw woning beter te isoleren verbruikt u minder energie en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Meer wooncomfort voor nu en meer waarde van uw woning voor later. Om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning organiseren wij deze maand speciaal voor bewoners van de wijk Groenewoud diverse activiteiten en aanbiedingen.

Doe mee met de collectieve inkoop acties!

Wij komen met een adviesteam bij u aan de deur tussen 14 en 17 februari. Onze adviseurs informeren u over de speciale aanbiedingen zoals interessante inkoopacties en de mogelijkheid tot het inplannen van een algemene woningopname voor € 69,-. Hierbij wordt uw woning gecheckt op de meest voorkomende maatregelen.

Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in vloer-, spouwmuurisolatie of zonnepanelen kunt u zich ook inschrijven voor één van de gratis opnamedagen. Dit is een korte opname waarbij er onafhankelijk gecontroleerd wordt wat er bij u mogelijk is. De WoonWijzerWinkel kan hierna offertes voor u verzorgen. Inschrijven kan bij ons adviesteam aan de deur, in de WoonWijzerWagen of via onderstaand formulier.

Wanneer u verdere interesse heeft kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoop acties. Wij verzamelen de inschrijvingen en gaan inkoop kortingen onderhandelen met de bij ons aangesloten en erkende verwerkers. In week 12 maken wij het kortingspercentage en de gekozen aanbieder aan u bekend. Na week 12 zal de gekozen aanbieder contact met u opnemen om u een vrijblijvende opname en offerte aan te bieden.

De planning

Week 7 (14 – 17 februari) – Adviseurs komen aan de deur om de actie toe te lichten. De WoonWijzerWagen staat in uw wijk.
Week 8 – 9 – Adviseur in de wijk voor controle opnames
Week 10 – 11 – Inzamelen inschrijvingen collectiviteitsacties en uitzetten in de markt
Week 12 – Uitslag kortingspercentage en gekozen verwerker
Na week 12 – De aanbieder neemt contact op voor vrijblijvende opname

Ontdek alvast de oplossingen

Bezoek de WoonWijzerWagen

Heeft u ons adviesteam gemist of wilt u een aantal voorbeelden bekijken van duurzaamheidsoplossingen? Bezoek dan de WoonWijzerWagen op de parkeerplaats van Winkelcentrum Groenewoud. Wij staan hier op de volgende dagen:

  • Woensdag 14 februari van 14.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 15 februari van 14.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 16 februari van 14.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 17 februari van 9.00 – 13.00 uur