Afgerond: Eilanden- en Baaienbuurt

Binnenkort start WoonWijzerWinkel in samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC) met het ondersteunen en enthousiasmeren van bewoners in de Eilanden- en Baaienbuurt in Capelle aan de IJssel met het nemen van energiebesparende maatregelen.

Hoe werkt de actie?

U meldt zich aan via onderstaand formulier of op de informatieavond  voor een energiescan, het nemen van een energiebesparende maatregel of voor een persoonlijk gesprek met een vrijwilliger van het ECC.

Vervolgens wordt er binnen een week contact met u opgenomen: voor de energiescan van de woonwijzerwinkel, voor een persoonlijk adviesgesprek door het ECC of door een installateur wanneer u direct een vrijblijvende offerte wilt voor een energiebesparende maatregel.


Bekijk hier de Aanbiedingen Eilanden- en Baaienbuurt

 


WoonWijzerWagen aanwezig op Super Schenkel Dag

Hoe maakt u uw woning energiezuiniger en comfortabeler? Inwoners van Capelle kunnen hiervoor op zaterdag 24 juni terecht bij de WoonWijzerWagen. Dit bijzondere ‘reizende filiaal’ van de WoonWijzerWinkel staat dan op de Super Schenkel Dag. Voordeel van het mobiele filiaal is dat particuliere woningeigenaren niet alleen onafhankelijk advies krijgen over energiebesparing en duurzame energie, maar ook meteen allerlei producten kunnen zien. Ook is er informatie te krijgen over de buurtactie die in het najaar in de Molenbuurt, de Amerikaanse buurt en de Scandinavische buurt van start gaat. De WoonWijzerWagen staat op 24 juni van 12 tot 17 uur langs de Schenkelsedreef naast de Jumbo.

Informatieavond

Op maandag 13 februari 2017 hebben we i.s.m. het Energie Collectief Capelle en de gemeente Capelle aan den IJssel een geslaagde bewonersavond gehouden. Er waren ruim 100 bewoners aanwezig. Tijdens de bijeenkomst en de workshopsessies is er uitleg gegeven over bijvoorbeeld gevel-, dak en vloerisolatie en PV-Panelen. Ook was er gelegenheid om zich in te schrijven voor een energiescans of een persoonlijk adviesgesprek met een vrijwilliger van het ECC.

 

 


Meer informatie over de aangeboden producten

Bespaar ruim € 150,- per jaar met bodemisolatie Bodemisolatie is…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw…

>Bekijk

Energierekening omlaag door slim investeren In deze financieel uitdagende tijd…

Duurzaam verbouwen, Energie besparen, Nul-op-de-meter
>Bekijk

Schotgroep heeft een bodemafsluiter die gebaseerd is op kalkkorrels. In veel…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Bespaar tot 30% op uw energiekosten met spouwisolatie Duurzame, waterafstotende…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Bespaar ruim € 200,- per jaar door vloerisolatie Neopixels vloerisolatie…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Bespaar € 200,- per jaar met reflectiefolie Het Tonzon vloerisolatiesysteem…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk