Een gemeentelijk energieadvies aan huis!

Kunt u handig gebruik maken van zonne-energie? Of op en andere manier energie besparen in uw woning? Dat bespaart u geld, u krijgt een comfortabeler huis én u bent duurzaam bezig. Met een persoonlijk energieadvies via de gemeente ontdekt u de mogelijkheden voor maar 30 euro!

Voor 30 euro krijgt u een adviesgesprek aan huis en vervolgens een energieadvies. Dit advies geeft een beeld van het energieverbruik van uw woning. Ook maakt het duidelijk wat u kunt doen om uw huis te verbeteren, wat dit kost, wat het u oplevert en binnen hoeveel tijd u dit terugverdient. Een goede start voor het nemen van maatregelen. Eerdere ervaringen laten zien dat u na een advies meer dan 25% op uw energierekening kunt besparen.

 Een advies en nu?

Als u dit wenst verzorgt de energieadviseur, dat is géén adviseur van WoonWijzerWinkel! , vrijblijvend een aantal offertes. Bij WoonWIjzerWinkel kunt u vervolgens terecht voor gratis offertes. Wij begeleiden u bij het selecteren en coördineren van de werkzaamheden. Als u maatregelen heeft laten uitvoeren kan de energieadviseur deze controleren. Bij een positieve controle krijgt u een officieel energielabel als bewijs. Ook hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Een belletje is genoeg en het wordt stapsgewijs voor u geregeld.

Energieadvies aanvragen

Wilt u meer informatie over energiebesparing? Stuur een e-mail naar projectenergie@pijnacker-nootdorp.nl met uw contactgegevens. Ook kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer  14 015.