Afgerond: Wijkactie Bergschenhoek

Comfortabel wonen met lage energielasten! Wie wil dat nou niet? Om u te informeren en inspireren over hoe uw energiekosten omlaag kunnen, start de gemeente in samenwerking met het regionale Energieloket WoonWijzerWinkel een wijkactie in de wijk Bergschenhoek Centrum. Bekijk de brochure voor de verschillende aanbiedingen.

 

Woovlaardingen-ambacht-24-09-16nWijzerWagen

Op zaterdag 8 oktober 2016 stond, ter voorbereiding op de wijkactie, de WoonWijzerWagen (mobiel advies kantoor) in Winkelcentrum De Vlashoeck. Hier zijn drie gratis energiescans weggegeven en stond er voor de eerste 40 bezoekers een pak radiatorfolie klaar. Let op: sinds 15 september geeft het rijk 20% subsidie op isolerende maatregelen.

 

 

 

Wijkactie

Ook als u geen energiescan heeft gewonnen, kunt u profiteren van de wijkactie. Door de energiescans krijgt de WoonWijzerWinkel zicht op de mogelijke energiebesparende maatregelen in Bergschenhoek Centrum en Hoeksekade. Op basis daarvan stelt de WoonWijzerWinkel een maatregelenpakket voor iedereen in de wijk samen. In dit pakket staan scherpe aanbiedingen. De WoonWijzerWinkel is inmiddels gestart met de deur-tot-deur actie, waarbij wij u dit maatregelenpakket in de vorm van een brochure aanbieden. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een quick scan (een korte opname van uw woning), met aansluitend een persoonlijk advies van een onafhankelijk energieadviseur. Bent u geïnteresseerd, dan plannen wij meteen een afspraak met u in. Dit vrijblijvende advies biedt de gemeente aan in samenwerking met energiedeskundigen van de WoonWijzerWinkel.

Wilt u nu al een afspraak maken voor een adviesgesprek? Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met de WoonWijzerWinkel via info@woonwijzerwinkel.nl of te bellen met (010) 747 01 47.

conceptflyer-actie-lansingerland2

3B Wonen en duurzaamheid

De wijkactie is met name bedoeld voor particuliere woningeigenaren. 3B Wonen heeft voor de huurwoningen een uitgebreid programma om de woningen energiezuiniger te maken. Deze werkzaamheden worden de komende jaren per woningblok uitgevoerd en kunnen bestaan uit spouwmuur-, bodem- en dakisolatie en het aanbrengen van zonnepanelen. Door deze investeringen, die 3B Wonen voor haar rekening neemt, heeft de woningvoorraad 3B Wonen in 2020 een gemiddelde energie-index van 1,25 (vergelijkbaar met energielabel B).

 

 

 

Website

Wilt u meer informatie over het energiezuiniger maken van uw woning? Kijk dan verder op deze website. Naast informatie over bijvoorbeeld zonnepanelen, HR++ glas en isolatie vindt u hier handige links en inspirerende voorbeelden.


Meer informatie over de aangeboden producten

Schotgroep heeft een bodemafsluiter die gebaseerd is op kalkkorrels. In veel…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Bespaar tot 30% op uw energiekosten met spouwisolatie Duurzame, waterafstotende…

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk

Vervang uw oude ventilatiebox door een nieuwe met gelijkstroom en…

Meer wooncomfort
>Bekijk

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw…

>Bekijk

Bespaar tot 30% op uw energiekosten met spouwisolatie Het systeem…

Energie besparen, Meer wooncomfort, gevelisolatie
>Bekijk