fbpx
 
Uw energierekening kan omlaag! Samen met de gemeente gaan wij u daarbij helpen. Wist u bijvoorbeeld, dat u met hele simpele, kleine maatregelen al flink op uw energierekening kunt besparen? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. In 2020 krijgt u, als woningeigenaar, maar liefst €90,- cadeau van uw gemeente! U kunt hierbij ook kiezen voor korting op advies over de verduurzaming van uw woning.

 

€90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een bezoek in onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst €90,- cadeau van de gemeente en u betaalt geen verzendkosten. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: HELLEVOETSLUIS2020
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit advies over de verduurzaming van uw woning en/of vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Zie onderstaand de voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Met de kortingsbon kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom t.w.v. €69,- of een woningopname t.w.v. €100,- Klik hier om direct op de adviespagina van de webshop te komen.


adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

Website_WarmtepompACTIE_202102-button_Button

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Hellevoetsluis.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per huishouden.
- U betaalt geen verzendkosten.
- Voor adviesgesprekken, woningopnames en de WoonWijzerScan worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.