fbpx

Gratis informatiebijeenkomst VvE’s

 
Wilt u weten hoe u als VvE kunt verduurzamen, het wooncomfort kunt verbeteren én op uw energierekening kunt besparen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Duurzame VvE’s op maandag 13 mei van 19.15 uur tot 22.00 uur op de gemeentewerf (Groenedijk 10, 2903 LZ Capelle aan den IJssel).

Tijdens de bijeenkomst wordt er vanuit de praktijk verteld hoe Capelse VvE’s aan de slag zijn gegaan met verduurzaming en wat dit heeft opgeleverd. Daarnaast is er volop gelegenheid om ervaringen te delen met andere VvE’s. U kunt een tweetal presentaties bijwonen. Bij uw aanmelding kunt u aangeven bij welke twee van onderstaande presentaties u aanwezig wilt zijn.

1. Subsidies energiebesparing voor VvE’s
Henk Petri van het Energie Collectief Capelle (ECC) verzorgt een presentatie over alle ins en outs van de subsidiemogelijkheden energiebesparing voor VvE’s.

2. Plan voor verduurzaming van Akkerdot
Rick Wessels van Groenoverleven.nu presenteert een integraal plan voor de verduurzaming van de vijf samenwerkende VvE’s aan de Akkerwinde en Dotterlei

3. VvE de Jachthoorn realiseert forse besparingen
Bestuursvoorzitter Jeroen Verhaaff presenteert de resultaten van de besparingen na de renovatie van vorig jaar.

4. Mogelijkheid voor individueel advies van verschillende VvE-deskundigen
M.m.v. Mesdita Seji (VvE-adviseur WoonWijzerWinkel), Peter Snel (VvE-consulent Havensteder), Michel Kerper (Focus Groep), Carel Canta (Heijmansconcept)

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 10 mei a.s. door een e-mail te sturen naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl onder vermelding van uw naam, de naam van uw VvE, uw eventuele functie binnen de VvE en uw eerste en tweede keus voor het bijwonen van de presentaties.