Inkoopactie zonnepanelen voor Goeree-Overflakkee

Om de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken heeft WoonWijzerWinkel deze inkoopactie voor u georganiseerd. Hierbij zijn scherpe inkoopafspraken met de lokale groothandel Gebar gemaakt en samenwerking afspraken met lokale gecertificeerde bedrijven die goede kwaliteit leveren. Dat betekent nog meer zekerheid, advies op maat en de beste prijs/kwaliteit verhouding. De standaard verkoopprijs via deze actie is al zeer aantrekkelijk, maar naast het btw voordeel ontvangt u ook nog eens 10% korting op de setprijs inclusief montage en nog eens 5% korting op de montage als uw buren ook meedoen!


Wat, wanneer en waar?

De inkoopactie zonnepanelen is verlengd tot en met 5 oktober! Van 11 tot en met 14 september zullen onze teams de volgende dorpskernen bezoeken: Stad aan 't Haringvliet, Achthuizen, Ouddorp, Sommelsdijk en Oude-Tonge. Natuurlijk is de inkoopactie voor het hele eiland, de overige dorpskernen zijn al aan bod geweest of worden in de laatste ronde in november bezocht.

Bekijk ook zeker even de planning om te zien waar u de WoonWijzerWagen kunt bezoeken. De WoonWijzerWagen is een mobiele expositie met vele duurzame oplossingen.

Tijdens de campagnetour kunt u de drie pakketten zien die aangeboden worden. Deze pakketten zijn ook te zien in de showroom van Gebar in Nieuwe-Tonge.Naast de inkoopactie zonnepanelen is er inmiddels een tweede inkoopactie van start gegaan, namelijk de inkoopactie isolatie

De drie pakkettenIn samenwerking metSchrijft u zich vrijblijvend in:


Uw gegevens
Akkoord

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.

Zonnepanelen

Ik schrijf mij graag vrijblijvend in op het volgende pakket:

Pakket A: Basic BluePakket A: Basic Blue met optie OptimizersPakket B: Full BlackPakket C: High Performance

Voorkeur installatie

Bestanden

Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)