fbpx
 

Beste woningeigenaar,

De gemeente Albrandswaard, het Energie Collectief Albrandswaard en de WoonWijzerWinkel zijn een energiecampagne gestart in uw wijk. Hiermee willen wij u als woningeigenaar helpen om uw woning (nog) energiezuiniger te maken. Een duurzame woning zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik en -verlies, maar ook voor een gezond binnenklimaat en een hogere woningwaarde. Maak nu direct stappen naar een energiezuinige woning!

In 2020 gaat uw energierekening omlaag! En daar gaan wij u samen met de gemeente bij helpen. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al een flinke besparing op uw energierekening kunt realiseren? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. In 2020 krijgt u, als woningeigenaar, maar liefst €90,- cadeau van uw gemeente! U kunt hierbij ook kiezen voor korting op advies over de verduurzaming van uw woning. Kijk hier voor alle subsidie mogelijkheden in Ghijseland.

€90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Dankzij een subsidie van de Rijksoverheid, heeft de gemeente Albrandswaard dit jaar extra budget ontvangen om haar inwoner te helpen bij de verduurzaming van hun woning. Daarom hebben alle woningeigenaren in Albrandswaard recht op €90,- korting voor een box met energiebesparende maatregelen. Voor Ghijseland is dit aanbod extra aantrekkelijk, want voor woningeigenaren in Ghijseland vervalt de eigen bijdrage van €10,-. U kiest dus helemaal gratis energiebesparende maatregelen ter waarde van €90,-. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: GHIJSELAND2020

 

 
 
 
U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit advies over de verduurzaming van uw woning en/of vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Inwoners van Ghijseland hoeven geen eigen bijdrage te betalen! Zie onderstaande voorwaarden.
 
 

Uitleg flyer

U heeft een flyer van ons ontvangen, specifiek passend bij uw type woning. Op deze flyer ziet u in één overzicht welke maatregelen u kunt treffen om van een label C woning naar een label A woning te gaan. Naast een uitleg van de maatregelen, staan hier ook de indicatieve investeringen en besparingen op. Wilt u overgaan tot actie? Dan staan de onafhankelijke adviseurs van de WoonWijzerWinkel voor u klaar met advies, of om u te helpen bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Bent u naar aanleiding van de flyer enthousiast geworden over het nemen van duurzame maatregelen?


Ik wil een vrijblijvende offerte
 

 

Misschien ook interessant voor u:

 

 

Actievoorwaarden €90,- cadeau:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Ghijseland.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per huishouden.
- De bezorgkosten worden apart genoemd.
- Voor adviesgesprekken, woningopnames en de WoonWijzerScan worden geen bezorgkosten gerekend.
- Boven de €50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.
- Heeft u al een box besteld via de gemeenteactie en €10,- eigen bijdrage betaald? Neem dan contact met ons op via webshop@woonwijzerwinkel.nl.