fbpx
Lees verder

Gouda

De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning.

Bent u voldoende geïnformeerd en wilt u stappen gaan ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in uw regio, die een vrijblijvende offerte aan u kunnen uitbrengen voor de door u gewenste duurzaamheidsmaatregel. Wij zijn in dit offerteproces uw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn. Wilt u gericht advies over uw woning, dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Benieuwd naar de opties voor een subsidie of lening voor Energiebesparing in uw gemeente? klik hier
Onderstaand ziet u een overzicht van de acties in uw gemeente.

 

Groenebon

De Groene Bon

Als inwoner van de gemeente Gouda kun je een Groene Bon ter waarde van € 75 aanvragen om je huis tochtvrij, comfortabeler en energiezuiniger te maken. Deze Groene Bon kun je vervolgens besteden bij de deelnemende ondernemers.

Hoe krijg ik mijn Groene Bon?

Vraag je Groene Bon met de onderstaande knop aan. Er zijn in totaal 2500 bonnen beschikbaar en maximaal één per woning. Na het aanvragen ontvang je de Groene Bon in je e-mail.

De bon is 1 maand geldig vanaf uitgifte. Gebruik je hem niet, dan krijgt iemand anders de kans om zijn of haar huis voordelig te vergroenen.

Hoe besteed ik mijn Groene Bon?

Heb jij je duurzame producten uitgezocht? Bestel ze direct bij de lokale ondernemers die hieronder vermeld staan. Bij afhalen lever je jouw Groene Bon in. Printen van de bon is niet nodig als je een smartphone hebt. Je kunt de code dan via de telefoon laten scannen.
Haal hier je 75 euro waardebon op voor duurzame energie!

 

Afgeronde wijkacties 2019

 

Afgeronde wijkacties 2018

 

Er zijn geen projecten bekend
Vergelijkbare oplossingen