Lees verder

Goeree-Overflakkee

Woning verduurzamen? Wij helpen u graag!

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar de laatste tijd in rap tempo op. In Groningen gaat de gaskraan dicht en de Nederlandse overheid stelt scherpere eisen aan de CO2 uitstoot.
Dat heeft ook gevolgen voor u, als woningeigenaar. Om klaar te zijn voor de toekomst is het zaak om (tijdig) stappen te nemen om uw woning te verduurzamen. Dit wil zeggen; minder (liefst geen) aardgas verbruiken, uw energievraag verminderen en zelf elektriciteit opwekken.

Omdat het verduurzamen van uw woning een heel breed gebied is en mensen vaak opzien tegen de investering die hiermee gepaard gaat, heeft de gemeente het onafhankelijke regionale Energieloket WoonWijzerWinkel ingeschakeld om u te helpen in de stappen naar Gasloos Wonen.

Wat kunt u zoal verwachten?

Naast het geven van advies, in de vorm van gratis, onafhankelijke adviesgesprekken bij u thuis,
voorlichting aan de deur en een mobiele expositiewagen in de wijk, zal WoonWijzerWinkel ook drie inkoopacties organiseren. Dat wil zeggen dat wij door collectief inkopen een betere prijs voor inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen bedingen bij lokale ondernemers, voor de volgende maatregelen; zonnepanelen,
isolatie en warmtepompen.

Bekijk hieronder de acties en klik op de afbeelding voor meer informatie. De inkoopactie isolatie is verlengd t/m 17 november!

 

Inkoopactie warmtepompen Inkoopactie isolatie Campagne folder Inkoopactie zonnepanelen Campagne kalender

 


Vrijblijvend aanmeldformulier voor deze actie:

Uw gegevens


Gratis quickscan:

Ik meld mij vrijblijvend aan voor de gratis quickscan (t.w.v. € 69,-)

Ik heb interesse in:


Anders:

Toelichting situatie / wensen:


Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.

Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)


Er zijn geen projecten bekend
Vergelijkbare oplossingen