Beste inwoner van Boveneind,

Om u te helpen bij het verbeteren en verduurzamen van uw woning organiseren de WoonWijzerWinkel en het Regionaal Energieloket in opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel, diverse activiteiten en aanbiedingen in Boveneind. Ons gezamenlijk doel is inwoners te helpen met het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd gezamenlijk minder CO2 uit te stoten.

Over de WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning. Naast advies, kunt u ook bij de WoonWijzerWinkel terecht voor het aanvragen van vrijblijvende offertes.


De WoonWijzerWagen

De WoonWijzerWagen is de mobiele showroom van de WoonWijzerWinkel. In de wagen kunt u advies inwinnen bij de adviseur en diverse duurzame opstellingen en systemen bekijken. De eerste 40 bezoekers krijgen een gratis pak radiatorfolie. Ook maakt u kans op één van de drie gratis woningopnames ter waarde van €99,-! De WoonWijzerWagen staat in het winkelcentrum de Korf in Krimpen aan den IJssel op:
Zaterdag 18 januari, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Inwonersavond

Wij organiseren ook een inwonersavond in Boveneind. Tijdens de inwonersavond krijgt u meer informatie over duurzaam wonen en over de financiële mogelijkheden om deze maatregelen te bekostigen. Daarnaast kunt u zich op deze avond aanmelden voor een woningopname of adviesgesprek met korting.
Woensdag 12 februari, inloop vanaf 19:30 uur, locatie: het Raadhuis.

Inschrijven bewonersavonden 

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek (in de winkel) zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m²!


 

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie.

 

Gebruik uw duurzaamheidsvoucher meteen!


Uw gegevens
Duurzaamheidsvoucher Krimpen:

Ik maak graag gebruik van:
een adviesgesprek voor € 29,- (ter waarde van € 69,-)een woningopname voor € 39,- (ter waarde van € 99,-)

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.