fbpx
 
 

Deze actie is gesloten


Om u te helpen bij het verbeteren en verduurzamen van uw woning organiseren de WoonWijzerWinkel en het Regionaal Energieloket in opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel, diverse activiteiten en aanbiedingen in Boveneind. Ons gezamenlijk doel is inwoners te helpen met het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd gezamenlijk minder CO2 uit te stoten.

Let op: dit aanbod geldt specifiek voor uw wijk Boveneind. Daarnaast krijgt u eenmalig een cadeautje van de gemeente Krimpen aan den IJssel: €90,- korting op energiebesparende producten.

Ontvang hier uw €90,- cadeau
REL_Logo_Original_2019
 

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek (in de winkel) zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m²!


 

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie.

 

 

Aanvraagformulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]