fbpx

RaabKarcher Vlaardingen

Bij RaabKarcher Vlaardingen heeft u keuze uit 150.000 bouwmaterialen. Raab Karcher Vlaardingen heeft een ruim assortiment voor de stukadoor, de tegelzetter en het klusbedrijf. Veel van onze bouwmaterialen hebben we op voorraad. U kunt er voor kiezen om de bouwproducten op de vestiging op te halen, maar we komen de bestelde bouwmaterialen ook graag afleveren op ieder gewenst adres. Ook voor duurzaam bouwen bent u bij ons op het juiste adres. Middels Greenworks kunnen we u adviseren met welke product u het meest milieubewust kunt bouwen. Nog een tip is om gebruik te maken van ons huismerk NOVIPro, een steeds groter aantal producten dat op hetzelfde kwaliteitsniveau zit als vergelijkbare A-merken, maar dan een stuk voordeliger. Kom langs in Vlaardingen en laat u overtuigen. Raab Karcher is niet voor niets de hoeksteen van de bouw.

Leverancier van Greenworks producten

U wilt duurzaam bouwen en ook uw klant vraagt daar steeds vaker om. Maar hoe weet u welk materiaal duurzaam is? En hoe laat u eenvoudig aan uw klant zien dat u bewust bouwt en kiest voor duurzame materialen?

Greenworks toont u aan de hand van de Greenworksscore in één oogopslag welke producten en installaties de betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen. Zo kunt u ook aan uw klant aantonen dat duurzame materialen absoluut niet duurder zijn dan niet-duurzame materialen.

Greenworks wordt inmiddels breed gedragen in de branche. We ontwikkelden de meetmethode in samenwerking met de overheid en rekeninstrumenten . Aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen bepalen we de duurzaamheid van producten en materialen in een Greenworksscore (lees hier de brochure).

 

Greenworks staat voor duurzaam bouwen

De samenstelling van het assortiment Greenworks producten is gebaseerd op de duurzame kenmerken van een product, de koers die de overheid vaart op het gebied van duurzaamheid en de milieuprestaties van het product. Lees hier hoe het werkt.

Benieuwd naar de producten?

Greenworks is onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain. Saint-Gobain is altijd bezig met innovatie om nieuwe oplossingen te ontdekken om ons allemaal te helpen duurzamer en comfortabeler te laten leven. Het Multicomfort programma is ontwikkeld om het doel van Saint-Gobain, een bijdrage leveren aan het creëren van een betere, meer comfortabeler en duurzame toekomst, te ondersteunen. Bekijk deze website en ontdek het Multicomfort programma: www.multicomfort.com

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel