fbpx

Rokus Oskam

Rokus Oskam ontwikkelt en fabriceert al meer dan 25 jaar kleine mobiele machines voor de productie van leemstenen. Dit vanuit de overtuiging dat het mogelijk is om op veel plaatsen aan de dringende behoefte aan comfortabele huizen te voldoen, gebruikmakend van lokaal aanwezige materialen en met respect voor de aarde. Dit wordt veel door Rokus toegepast in Afrika. Think global, act local !

Vanaf het begin zijn basisleem, leemfinish, leemstenen en vloerenleem  geproduceerd voor de Europese markt.

Oskam onderscheidt zich door kleinschalig te werken.

En daardoor hebben zij op bijna iedere vraag over leem een passend antwoord. Zo hebben zij basisleem met vezel van stro, vlas, hennep en een mengsel van stro en vurenhout wat de leem een heerlijke geur geeft. De basisleem kan geleverd worden in bijvoorbeeld halve bigbags als een hele teveel is.

De leemfinish van Oskam was voorheen bekend onder de naam Topleem. De kleuren en samenstelling zijn gelijk gebleven. U kunt de kleuren bekijken opwww.oskam-vf.com.

U kunt een prijsopgave of offerte opvragen bij Ecostuc om door ons Oskam-producten in uw woning of kantoor te laten aanbrengen. Wilt u zelf aan de gang? Dan kunt u alle producten van Oskam bij onze Leemshop aanschaffen.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel